Elita 7

Parovi

Elita 8: Stefan Karić ulazi u rijaliti kao slobodan momak!

Stefan Karić, jedan od najpoznatijih učesnika rijalitija, ulazi u osmu sezonu "Elite" kao slobodan momak, spreman za nove izazove i priče koje će se odigrati na imanju u Šimanovcima. Njegovo učešće obećava napetu sezonu, dok fanovi iščekuju da vide kako će se stvari odvijati bez ljubavnih obaveza iz prošlosti.

Elita 8: Stefan Karić ulazi u rijaliti kao slobodan momak! Foto: Printscreen Youtube/Zadrugarica






Nova sezona rijalitija kreće 7. septembra u 21 čas na televiziji Pink, kada ćemo saznati ko će se sve useliti na imanje u Šimanovcima. Stefan Karić, koji će biti jedan od učesnika, danas je dao intervju za Pink i osvrnuo se na svoj život tokom ove godine, kao i na odnos sa bivšom devojkom Andreom Bogdanović. Karić je otkrio da li postoji mogućnost pomirenja ili će u rijaliti "Elita" ući kao slobodan.

Ove godine, na mom bazenu je bila samo moja bivša devojka. Pre nekoliko godina zatvorio sam vrata za te poznate devojke. Dogodile su se neke stvari, ja nisam bio duže vreme prisutan, i eto, jednostavno nismo svi isti i ne odgovara svakome sve - rekao je Stefan.

Na pitanje da li mu je žao zbog raskida, iskreno je priznao:

Pa jeste, ali možda kada izađem iz rijalitija, postoji šansa da se pomirimo - otkrio je Karić, koji će u "Elitu" ipak ući kao slobodan.

Ulazim kao slobodan i pokušaću da budem energičan kao u "Zadruzi 5". Ima novih priča, a neke stare će se nastaviti. S jedne strane imam tremu, ali s druge strane mi nedostaje imanje - rekao je Stefan i dodao šta planira ako se zaljubi.

Ne mogu da kažem da nije moguće, sve je moguće, ali ne bih voleo da se to dogodi. Voleo bih da se sve desi spontano, a ako se zaljubim, šta da radim? U prethodnim sezonama mnogo devojaka je bilo zainteresovano za mene, ali ništa se nije dogodilo. Gledale su me kao neku vrstu spasa - izjavio je Karić.

Stefan je takođe otkrio kako njegova porodica reaguje na novo učešće u rijalitiju i da li su mu dali neki savet.

Neće im biti lako, iako je ovo moje treće učešće, osećaju određenu nervozu. Još nismo razgovarali, ali idem po njih na aerodrom, i sigurno će mi dati neke dobre savete jer su sve pratili - rekao je Stefan Karić u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Možda vas interesuje:
Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>