Region

Svet

Mima Karadžić dirnuo javnost nostalgičnim fotografijama sa Žarkom Lauševićem i njegovom ćerkom!

Poznati glumac Mima Karadžić izazvao je talas emocija objavom retkih fotografija iz mladosti, na kojima je prikazan sa pokojnim Žarkom Lauševićem i njegovom ćerkom Janom. Ove slike podsetile su mnoge na nezaboravne trenutke iz prošlosti i povezale dve generacije glumačkih talenata.

Mima Karadžić dirnuo javnost nostalgičnim fotografijama sa Žarkom Lauševićem i njegovom ćerkom! Foto: Printscreen Youtube/Bibliofonoteka





Glumac Mima Karadžić nedavno je podelio emotivne fotografije na društvenim mrežama, koje su duboko dirnule njegove fanove. Na jednoj od slika iz mladosti, Mima pozira sa pokojnim Žarkom Lauševićem i njegovom ćerkom Janom, podsećajući mnoge na vreme kada su ove dve glumačke legende bile u punom sjaju.

Prva fotografija, koja potiče iz prošlog veka, prikazuje Mimu i Žarka u prijateljskom druženju, dok se Jana smeši u kadru, donoseći nostalgiju i sećanja na nezaboravne trenutke iz prošlosti.






Mima Karadžić je dodatno iznenadio svoje pratioce objavivši i drugu fotografiju, na kojoj je Jana Laušević, ćerka Žarka Lauševića, ponovo u kadru, ovog puta sa Mimom. Ova slika simbolično povezuje dve generacije glumačkih talenata, prikazujući kako se vreme odrazilo na ove porodice, ali i ističući eleganciju i lepotu koja je prisutna u oba perioda.






Mima Karadžić je ovim gestom još jednom pokazao svoju ljubav prema glumi i kolegama, vraćajući nas u prošlost, ali i uvodeći nas u svet novih talenata. Ove fotografije su izazvale talas nostalgije, ali i osmehe na licima onih koji su imali priliku da ih vide, podsećajući na večnu vezu između prošlosti i sadašnjosti.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>