Svet

Region

Tod Filips najavio kraj Džoker franšize: Fanovi bi mogli biti razočarani!

Režiser Tod Filips otkrio je da nema planova za snimanje trećeg dela popularne "Džoker" franšize, što je izazvalo zabrinutost među fanovima koji su se nadali nastavku mračne priče o Arturu Fleku.

Tod Filips najavio kraj Džoker franšize: Fanovi bi mogli biti razočarani! Foto: Printscreen Youtube/Warner Bros




Tod Filips, režiser filma "Džoker: Ludilo u dvoje", nedavno je govorio o budućnosti ove filmske franšize, donoseći vesti koje bi mogle razočarati brojne fanove. U razgovoru za Variety, Filips je izjavio da trenutno nema planova za snimanje trećeg dela, naglašavajući da je postigao ono što je želeo sa prethodna dva filma.

Bilo je uživanje raditi na ovim filmovima, ali verujem da smo rekli sve što smo imali da kažemo - rekao je Filips, prenosi Index.hr.
Ova izjava stvara sumnju u mogućnost nastavka priče, ostavljajući fanove da se pitaju da li će ikada ponovo videti Džokera na velikom platnu.

U drugom delu, Hoakin Finiks se vraća u ulozi Artura Fleka, stendap komičara koji postaje zloglasni Džoker, dok Lejdi Gaga tumači dr Harlin Kvinzel, psihijatra koja se zaljubljuje u Fleka i postaje njegova saučesnica Harli Kvin. Iako je Filips najavio kraj franšize, izrazio je želju da ponovo sarađuje sa glumcima iz filma na nekim novim projektima, posebno hvaleći rad sa Hoakinom Finiksom, čiji je prikaz Džokera oduševio publiku.

Podsetimo, "Džoker: Ludilo u dvoje" je nastavak popularnog filma iz 2019. godine, koji prati Artura Fleka nakon događaja iz prvog filma. Ovaj mračni filmski univerzum osvojio je srca gledalaca širom sveta, ostavljajući neizbrisiv trag u filmskoj industriji i među ljubiteljima stripova.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>