Region

Svet

Milan Stanković se oglasio i pružio podršku Radi Manojlović: Ona je za njega kraljica!

Nakon dužeg vremena tišine, Milan Stanković se oglasio na društvenim mrežama kako bi podržao bivšu partnerku i blisku prijateljicu Radu Manojlović povodom njene nove pesme. Njegov potez iznenadio je mnoge, a poruka koju je poslao jasno pokazuje koliko je i dalje ceni.

Milan Stanković se oglasio i pružio podršku Radi Manojlović: Ona je za njega kraljica! Foto: Printscreen Youtube/Blic




Pevačica Rada Manojlović započela je romansu sa Milanom Stankovićem tokom njihovog učešća u "Zvezdama Granda". Iako je njihova ljubav bila tinejdžerska, njihovo prijateljstvo ostalo je snažno, prožeto međusobnim poštovanjem i podrškom. Milan se pre nekoliko godina povukao sa muzičke scene i posvetio duhovnom životu, zbog čega se malo zna o njegovoj privatnosti, osim da često posećuje crkve i manastire.

Iako se retko oglašava na društvenim mrežama, Milan je nedavno napravio izuzetak. Na svom Instagram storiju, podelio je Radinu novu pesmu, uz stiker krune, jasno dajući do znanja da je ona za njega kraljica. Već neko vreme kruže glasine da Stanković planira da se u potpunosti posveti duhovnom životu, što Rada nije dočekala sa odobravanjem.


Možda vas interesuje:
Mima Karadžić dirnuo javnost nostalgičnim fotografijama sa Žarkom Lauševićem i njegovom ćerkom!




Foto: Printscreen Youtube/Hype


– Potrudiću se da ne ispuni tu svoju želju. Odlično ga poznajem i znam šta je najbolje za njega. Milan mi je objasnio da ljudi iz manastira ne vole kada pričam o njemu, ali ja sam medijum između njega i novinara. Želim da pronađe ravnotežu između pevanja i manastira. U redu je da u manastir ode turistički, na neki odmor, ali hoću da se vrati. Ne mogu da podnesem pomisao da ga izgubim na taj način – rekla je Rada u emisiji "Estradanje".

Možda vas interesuje:
Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>