Region

Svet

Nada Topčagić brutalno prokomentarisala izgled Lepe Brene, a onda otkrila šta misli o hitu Miki, Milane od Vere Matović!

Nada Topčagić ne prestaje da iznenađuje svojim britkim komentarima!

Nada Topčagić brutalno prokomentarisala izgled Lepe Brene, a onda otkrila šta misli o hitu Miki, Milane od Vere Matović! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Ovaj put je odlučila da javno prokomentariše izgled svoje koleginice Lepe Brene, i to na način koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. U svom stilu, Nada je bila direktna, istakavši šta joj se ne dopada, ali i šta smatra da je Brena uradila dobro.

- Lepa Brena je skroz spržila lice, pričala sam prvo da treba da se ispeglam i budem i ja skroz bez bora, ali sam shvatila da ja to stvarno ne želim. Negujem se pomoću nekih tretmana koji su bezopasni, tako da ne bih iskreno išla dalje od toga - rekla se Nada kroz osmeh za Republiku.

No, to nije sve! Topčagićeva je iskoristila priliku da se osvrne na trenutni uspeh pesme „Miki, Milane“ koju izvodi Vera Matović. 


Foto: Instagram printscreen/lepabrena

- Ma kakva njena pesma, znam da se peva i to sve, ali moja je razbila u Italiji. Znate već svi koliko se i gde sve orilo moje "jutro"! Pa to ne treba da ponavljam, kao i koji su sportisti to sve pevali. Nema šta, to je stvarno pesma za sva vremena
-rekla je Nada, prenosi Republika.

Njen komentar izazvao je lavinu reakcija, a fanovi su podeljeni između podrške i kritika.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>