Ostalo

Sme�no

Nikola Jokić ne prestaje da pravi šou: Luku Dončića polio vodom na klupi, a sa Bobijem Marjanovićem napravio ludilo u Ljubljani! (VIDEO)

Nikola Jokić, MVP NBA lige, još jednom je dokazao zašto je omiljeni lik među ljubiteljima košarke.

Nikola Jokić ne prestaje da pravi šou: Luku Dončića polio vodom na klupi, a sa Bobijem Marjanovićem napravio ludilo u Ljubljani! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen



Na oproštajnoj utakmici Gorana Dragića u Ljubljani, Jokić je bio u centru pažnje, ne samo zbog svog briljantnog talenta, već i zbog neodoljivog smisla za humor.

Tokom utakmice, Jokić je uspeo da iznenadi svog dobrog prijatelja Luku Dončića tako što ga je neočekivano polio vodom dok su sedeli na klubi. Ovaj trenutak izazvao je opšti smeh na terenu i na tribinama, pokazujući koliko Jokić uživa u opuštenom druženju sa saigračima, čak i tokom ozbiljnih utakmica.

Međutim, prava zabava usledila je kada se Jokiću pridružio njegov verni partner u šali, Boban Marjanović. Ovaj duo, poznat po svojim humorističkim nastupima, napravio je pravu pometnju kada su zaigrali uz pesmu koja je išla sa razglasa. 


Foto: YouTube printscreen

Ova utakmica, osim što je bila emotivna zbog oproštaja Gorana Dragića, ostala je u sećanju mnogih upravo zbog trenutaka koje su Jokić, Bobi i ostali poznati igrači iz sveta košark priredili prisutnoj publici. 

Poštovaoci košarke u Ljubljani imalo su retku priliku da vidi ovu stranu Jokića, a snimci njegovih šala brzo su se proširili internetom, privlačeći ogromnu pažnju.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>