Zadruga

Parovi

Bivši učesnik Zadruge poslednji komunucirao sa masovnim ubicom iz Mladenovca: Poruka koja ledi krv u žilama!

Bivši učesnik Zadruge i bivši dečko pevačice Sanje Vučić, Nikola Đorđević, poslednji je imao kontakt sa Urošem Blažićem, koji je 4. maja 2023. godine izvršio masakr u  Duboni i Malom Orašju, kada je ubio devetoro mladih ljudi i ranio 16.

Bivši učesnik Zadruge poslednji komunucirao sa masovnim ubicom iz Mladenovca: Poruka koja ledi krv u žilama! Foto: Instagram printscreen



Nikkola Đorđević, koji je bio jedan od glavnih zavodnika u Zadruzi 4, nedavno je promenio ime u Viktor, a kako se spekuliše, bio je i jedan od najboljih prijatelja masovnog ubice.

Uroš je tokom davanja odbrane naveo da su steroidi koje mu je Đorđević davao, i koje je počeo da koristi pre Nove godine imale uticaja na njegovo ponašanje. 


Foto: Instagram printscreen

Masovni ubica Uroš Blažić šokirao je prisutne u sudnici Specijalnog suda u Beogradu svojom izjavom da je imao prepisku na "Vocapu" sa svojim prijateljem Viktorom Đorđevićem i jednom devojkom te kobne večeri.

- Hteo bih da dodam da je te večeri došlo do Vocap prepiske sa Viktorom Đorđevićem i tom devojkom, to je bila kapisla da se sve ovo izdešava - sramno je rekao Blažić.

On je istakao da je počeo da koristi steroide pre Nove godine i da se osećao nenormalno te večeri kada je počinio zločin. Blažić je naglasio da ne može da pronađe opravdanje za svoje postupke, ali je istakao uzroke koji su doveli do te tragedije.

U toku suđenja, Uroš Blažić spomenuo je svog prijatelja kao jednog od učesnika u prepisci koja je prethodila zločinu.

Viktor Đorđević je, kobne večeri 4. maja 2023. u 22.14 sati od Blažića dobio poruku: "Izgoreo sam, sedam u kola da pravim masakr". Samo šest minuta kasnije Blažić je već povukao oroz i ubio prvu od 9 žrtava u Duboni.


Foto: Printscreen TV Pink

Iznošenje odbrane optuženog izazvalo je različite reakcije u javnosti. Mnogi su zgranuti Blažićevim pokušajem da pronađe opravdanje za svoje postupke, dok su drugi zainteresovani za detalje o njegovom korišćenju steroida i uticaju toga na njegovo ponašanje.

Porodice žrtava i preživeli su sa pažnjom pratili suđenje i Blažićevo iznošenje odbrane. Njihove reakcije na ove nove detalje i pokušaj opravdanja za zločin su ključne za dalji tok suđenja i donošenje presude.

Nakon iznošenja odbrane, suđenje masovnom ubicu Urošu Blažiću ulazi u završnu fazu. Sa novim detaljima o njegovom mentalnom stanju i okolnostima koje su prethodile zločinu, očekuje se da će se javnost intenzivnije baviti ovim slučajem.

Dalji tok događaja biće od presudnog značaja za pravdu i mir porodica žrtava.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Republika

Povezane vesti:


>