Region

Svet

Ovako izgleda sin Izvorinke Milošević! (FOTO)

Izvorinka Milošević, poznata srpska pevačica narodne muzike, ponosna je majka sina Davida, kojeg je dobila u braku sa slavnim muzičarem Mišom Blamom.

Ovako izgleda sin Izvorinke Milošević! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



David Blam, sin talentovane pevačice i cenjenog muzičara, nije poznat široj javnosti kao njegovi roditelji, ali je svakako nasledio njihovu ljubav prema muzici i umetnosti.


Foto: Instagram printscreen/izvorinkamilosevic

David Blam je danas uspešan muškarac, koji živi miran porodični život daleko od medijskih reflektora. On je oženjen sa Deanom, svojom ljubavi i životnom saputnicom, sa kojom ima sina Maksima. David i Deana su posvećeni roditelji koji uživaju u svakom trenutku provedenom sa svojim sinom, a mali Maksim je unuk na kojeg je Izvorinka Milošević posebno ponosna.


Foto: Instagram printscreen/izvorinkamilosevic

Deana i David su poznati po svojoj privrženosti jedno drugom i zajedničkom životu ispunjenom ljubavlju i podrškom. Njihov sin Maksim je centar njihovog sveta, a par često ističe koliko uživaju u roditeljstvu. Iako se ne pojavljuju često u medijima, njihova porodica je primer kako se ljubav, podrška i zajedništvo prenose kroz generacije.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>