Region

Svet

Tuga u domu Tijane Bogićević: Pevačici preminula majka (FOTO)

Tijana Bogićević, poznata srpska pevačica, podelila je sa svojim fanovima i prijateljima tužnu vest o smrti svoje majke.

Tuga u domu Tijane Bogićević: Pevačici preminula majka (FOTO) Foto: YouTube printscreen/K1 TV



Na Instagramu je objavila dirljivu fotografiju i emotivan opis koji je duboko dirnuo njene pratioce.

Uz fotografiju koja prikazuje nežan trenutak sećanja, Tijana je napisala:

"Duše ljudi koje posebno volimo, a koje su prešle na drugi svet, svetlucaju onoliko silno koliko mislimo na njih na ovozemaljskom svetu. Dokle god čuvamo sećanje na ljude kojih samo fizički nema uz nas, toliko će njihove duše svetlucati sjajno i silno, otimajući se tako od zaborava. Dušo moja, nedostajaćeš mi sve dok se ne budemo srele opet. Budi spokojna u večnosti."


Foto: Instagram printscreen/tijanabogicevic

Ova emotivna poruka prikazuje duboku tugu i bol kroz koje prolazi pevačica, ali i njenu ljubav i zahvalnost prema majci koja je bila važan deo njenog života. Tijana je poznata po svojoj iskrenosti i neposrednosti, a ova objava je još jednom pokazala njenu ranjivost i snagu da sa svetom podeli najintimnije emocije.

Fanovi su u komentarima izrazili svoju podršku i saosećanje, ostavljajući brojne poruke utehe i ljubavi. Ovaj trenutak tuge pogađa sve one koji su se nekada suočili sa gubitkom voljene osobe, a Tijanin snažan i emotivan govor podseća nas na važnost čuvanja sećanja i ljubavi prema onima koji više nisu sa nama.

U ovim teškim trenucima, Tijana Bogićević pokazuje da je, pored svog muzičkog talenta, i osoba velikog srca, koja kroz svoje reči i dela nastavlja da inspiriše mnoge.

Njen emotivan oproštaj od majke ostaje zapamćen kao dirljiv podsetnik na snagu ljubavi i sećanja koja nikada ne bledi.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>