Ostalo

Sme�no

Nikola Jokić neverovatnim potezom ponovo oduševio: Svim saigračima iz reprezentacije kupio ROLEX!

Nikola Jokić, najbolji srpski košarkaš i MVP NBA lige, pokazao je još jednom svoju velikodušnost i ljubav prema svojim saigračima iz reprezentacije.

Nikola Jokić neverovatnim potezom ponovo oduševio: Svim saigračima iz reprezentacije kupio ROLEX! Foto: YouTube printscreen/RTS



žNakon sjajnog uspeha na nedavno završenoj Olimpijadi u Parizu i osvajanju bronzane medalje, Jokić je sve saigrače obradovao luksuznim poklonom – skupocenim Rolex satovima, prenosi Blic.

Ovaj gest nije samo simbol Jokićeve zahvalnosti prema timu, već i znak njegovog poštovanja i priznanja za trud i zalaganje koje su svi članovi reprezentacije pokazali na terenu.

Poznato je da je Jokić skroman i nesebičan, a ovim poklonom je još jednom dokazao zašto je omiljen među saigračima i navijačima.

Zajedništvo i timski duh

Ovaj gest je dodatno učvrstio timski duh među igračima, koji su već poznati po svojoj sjajnoj hemiji na terenu i van njega. Jokić, kao vođa tima, ovim potezom šalje snažnu poruku zajedništva i podrške. Rolex satovi su ne samo vredan poklon, već i trajna uspomena na zajednički uspeh i trenutke koji su definisali njihovu sportsku karijeru.


Foto: YouTube printscreen/RTS

Nikola Jokić – uzor na i van terena

Nikola Jokić se već dokazao kao vrhunski sportista i vođa, a sada je još jednom pokazao da ima veliko srce. Njegov poklon Rolex satova saigračima govori o vrednostima koje ceni – prijateljstvo, poštovanje, i zajednički uspeh. Njegova velikodušnost inspiracija je mnogima i dokaz da prave zvezde svetle, ne samo na terenu, već i u svakodnevnom životu.

Navijači i ljubitelji košarke širom sveta s nestrpljenjem iščekuju nove Jokićeve poteze, kako na parketu, tako i van njega. Jer, kako kaže stara izreka, "Veliki ljudi se prepoznaju po svojim delima," a Nikola Jokić je to još jednom potvrdio.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>