Region

Svet

Skrivena simbolika hita Marije Šerifović: Šta znači broj 11? (VIDEO)

Marija Šerifović, autorka mnogobrojnih hitova, svojom baladom „11“ iz 2017. godine izazvala je znatiželju mnogih zbog neobične simbolike ovog broja. Za nekoga običan, za Mariju broj "11" ima posebno značenje koje nosi duboku ličnu priču.

Skrivena simbolika hita Marije Šerifović: Šta znači broj 11? (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Marija Šerifović



Marija Šerifović je tokom svoje karijere stvorila brojne hitove koji i dalje oduševljavaju publiku. Jedna od pesama koja se posebno ističe je balada „11“, objavljena 2017. godine. Ova pesma nosi posebnu simboliku, što je mnoge navelo da se zapitaju zašto baš taj broj.

Iako mnogima "11" deluje kao običan broj, za Mariju Šerifović on ima duboko lično značenje. Naime, pesma je objavljena 11. novembra u 11:11 časova, a broj 11 je za nju simbol sreće. Kako je sama izjavila, taj broj je često prisutan u njenom životu i povezan je sa mnogim pozitivnim događajima.

Marija je otkrila da je pesma „11“ posvećena njoj samoj i njenoj duši, kao i svima onima koji žele da muzika ponovo postane ono što je nekada bila. U jednom intervjuu za „Hello“, pevačica je naglasila da je pesma ispunjena dubokim emocijama koje su prepoznate od strane publike.

Prema njenim rečima, pesme ponekad mogu sadržati čitav život u nekoliko reči, omogućavajući slušatelju da oseća da je deo nečeg velikog. „Uživajte“, poručila je Šerifovićeva.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>