Region

Svet

Bora Čorba priključen na kiseonik: Zdravstveno stanje legende rocka ozbiljno narušeno!

Legendarni roker Bora Čorba suočava se s teškim zdravstvenim problemima i trenutno je priključen na aparate za kiseonik. Njegovo stanje se pogoršalo, a poslednji put je viđen u javnosti početkom jula, kada su već bili vidljivi znaci bolesti.

Bora Čorba priključen na kiseonik: Zdravstveno stanje legende rocka ozbiljno narušeno! Foto: Printscreen Youtube/Dok anđeli spavaju




Roker Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, suočava se s ozbiljnim zdravstvenim problemima i trenutno je priključen na kiseonik, kako je potvrdio njegov menadžer. Iako se poslednji put pojavio u javnosti 1. jula na koncertu, već tada je njegovo zdravstveno stanje bilo narušeno.

U martu 2023. godine, Bora Čorba je održao nezaboravan koncert u svom rodnom Čačku, gde je podelio jednu veliku želju. Istakao je da bi voleo da dobije priznanje u Čačku dok je još živ, a ne posthumno, naglašavajući svoju duboku povezanost s rodnim gradom i njegovim ljudima.




Foto: Printscreen Youtube/Dok anđeli spavaju​
 



Želja za priznanjem u rodnom Čačku


Bora je s ponosom istakao kako bi voleo da vidi da neki deo grada ili ulica u Čačku ponese njegovo ime dok je još živ. Čelnici Čačka trenutno razmatraju ovu mogućnost.

Rođen sam u Čačku i bio sam presrećan kada sam prošle godine dobio priznanje počasnog građanina. Ja sam Čačanin na privremenom radu negde van, ali svi mi koji smo van Čačka jednog dana ćemo se vratiti na padine Jelice da tu ostanemo zauvek - rekao je Bora za "Ozzon press". Takođe je dodao da je upoznat s planovima čelnika Čačka da deo grada ili neka ulica dobije ime po njemu:

Priznanja se često daju posthumno, ali meni to posthumno neće značiti mnogo jer neću znati. Voleo bih da doživim tako nešto u Čačku. Doduše, u beogradskom Zoološkom vrtu postoji staza koja se zove Borino sokače, što mi je veoma drago - zaključio je Bora Đorđević.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>