Region

Svet

Željko Joksimović održao nezaboravan koncert u Splitu: Jovana Joksimović, Jelena Rozga i Tonči Huljić sa publikom pevali uglas!

Popularni pevač Željko Joksimović priredio je nezaboravan koncert u Splitu, koji će se dugo pamtiti. 

Željko Joksimović održao nezaboravan koncert u Splitu: Jovana Joksimović, Jelena Rozga i Tonči Huljić sa publikom pevali uglas! Foto: Instagram printscreen/jovanajoksimovic



Ovaj muzički spektakl okupio je veliki broj obožavalaca koji su uživali u hitovima ovog slavnog kantautora. Pored fenomenalne atmosfere i odlične muzike, publiku su oduševile i supruga legendarnog pevača, Jovana Joksimović, kao i prisustvo Jelene Rozgde i Tončija Huljića.

Jovana, supruga Željka Joksimovića, Tonči Huljić i popularna hrvatska pevačica Jelena Rozga, uživali su i zajedno sa velikim oduševljenjem pevali uglas poznate hitove. Željko je, kao pravi domaćin, pružio spektakularan nastup i pokazao zašto je jedan od najvoljenijih muzičara na ovim prostorima.



Veče je bilo ispunjeno emocijama, a publika je imala priliku da čuje najpoznatije pesme iz Željkovog bogatog repertoara, kao i novu pesmu "Ela", koja je osvojila region. 

Koncert u Splitu je još jednom potvrdio status Željka Joksimovića kao jednog od najvećih muzičkih zvezda Balkana, a prisustvo Jovane Joksimović i Jelene Rozge doprinelo je posebnom šarmu ove nezaboravne večeri. 



Publika je napustila koncert prepuna utisaka, već sada se radujući nekom narednom muzičkom spektaklu ovog talentovanog umetnika.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>