Region

Svet

Željko Samardžić o velikoj tragediji koja je obeležila njegov život: Nikada neću zaboraviti svog sina Zlatka

Poznati pevač Željko Samardžić i njegova supruga Maja doživeli su tragediju koja ih je zauvek promenila. Iza širokog osmeha ovog popularnog muzičara krije se duboka tuga zbog gubitka sina Zlatka, koji je preminuo kada je imao samo tri i po meseca.

Željko Samardžić o velikoj tragediji koja je obeležila njegov život: Nikada neću zaboraviti svog sina Zlatka Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Željko je jednom prilikom podelio svoju bolnu priču, prisetivši se trenutaka koji su ostavili neizbrisiv trag u njegovom životu.

"Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka. To je bila tuga za sve nas. Kad god dođe taj mesec, Maja i ja delimo tu tugu i uvek razmišljamo koliko bi bio velik da je ostao živ, ali to je život. Nikada ne znate šta vam se može desiti," rekao je Samardžić, ističući da je sina nazvao Zlatko po kumu kojeg je mnogo voleo.


Foto: Instagram printscreen/zeljko samardzic

Posebno emotivan trenutak za pevača bio je kada je njegova pokojna baka prvi put videla svog praunuka, samo da bi ubrzo nakon toga doživela veliki šok zbog njegove smrti.

"U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo svi iz Mostara otišli u Nikšić da odradimo te obrede," dodao je Željko za Story.

Danas, Željko i Maja ponosni su roditelji tri ćerke, koje su im podarile unuke u kojima par uživa.

 "Pokupio sam je s mature, ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole. Rekao sam joj: 'Ti ideš kući sa mnom.' Ja sam joj i pevao na maturi, i odmah je pristala da pođe sa mnom, iako su njeni roditelji bili protiv naše veze. Ali život sve to nekako namesti," rekao je Željko svojevremeno za Story, dodajući da je odnos sa njenom porodicom danas odličan.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>