Region

Svet

Pevač Nikola Nikolić Džoni iznenada preminuo u 51. godini

Užička muzička scena doživela je ogroman gubitak nakon što je u 51. godini preminuo Nikola Nikolić Džoni, jedan od najvažnijih i najvoljenijih članova zajednice.

Pevač Nikola Nikolić Džoni iznenada preminuo u 51. godini Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Džoni je bio rođeni Užičanin, rođen 19. decembra 1973. godine, i već od malih nogu pokazivao je sklonost ka muzici. Kroz decenije je postao ne samo pevač, već i multiinstrumentalista, a njegova energija i talenat obeležili su brojne koncerte i muzičke projekte u rodnom gradu.

Njegova smrt ostavila je duboku prazninu među prijateljima, kolegama, ali i mnogobrojnim obožavaocima koji su ga pratili i podržavali tokom svih godina. Vest o njegovoj smrti saopštena je putem Instagrama, a društvene mreže preplavljene su porukama žaljenja i sećanja na umetnika koji je svojom muzikom i prisustvom obogatio mnoge živote.

Džoni je bio poznat ne samo po svom muzičkom talentu, već i po svojoj srdačnosti i spremnosti da podrži mlade muzičare i učestvuje u brojnim humanitarnim projektima. Njegov doprinos kulturi i umetnosti Užica ostaće neizbrisiv, a sećanje na njega živeće kroz muziku koju je stvorio i kroz uspomene koje je ostavio iza sebe.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>