Region

Svet

Marija Šerifović otvoreno o bolnom gubitku brata Dušana: Emotivni ožiljak!

Tragedija koja je zadesila porodicu Marije Šerifović 2013. godine ostavila je dubok emotivni ožiljak. Gubitak njenog starijeg brata Dušana, nakon duge borbe sa teškom bolešću, trajno je promenio njihove živote. Marija je hrabro podelila sećanja na Dušana, ističući njegovu dobrotu i uticaj koji je imao na sve oko sebe.

Marija Šerifović otvoreno o bolnom gubitku brata Dušana: Emotivni ožiljak! Foto: Printscreen Youtube/K1




Porodica Marije Šerifović suočila se sa velikom tragedijom kada je 2013. godine izgubila njenog starijeg brata, Dušana Šerifovića. Dušan je preminuo u 42. godini, nakon duge i teške borbe sa ozbiljnom bolešću, ostavivši neizbrisiv trag na Mariju i njene najbliže. Još kao dete, Dušanu je dijagnostikovana ozbiljna srčana bolest, zbog koje je bio podvrgnut operaciji u Londonu, ali ni najbolji lekari nisu uspeli da mu produže život.

 

Sećanje na brata


Marija je u više navrata javno govorila o svom bratu, naglašavajući njegovu dobrotu i jedinstvenost. U emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“, otkrila je detalje o bolnom gubitku, ističući da je Dušan imao posebno mesto u njenom životu. Njegova prerana smrt ostavila je duboku ranu u njihovim srcima, a ogroman broj ljudi koji su došli na njegovu sahranu svedoči o tome koliko je bio voljen i poštovan.

Dušan je bio moj brat iz Rajkovog prvog braka. Bio je beskrajno dobra i posebna osoba - izjavila je pevačica.

 

Porodična podrška


Pored Dušana, Marija ima i mlađeg polubrata Danijela Pavlovića, sa kojim je u izuzetno bliskim odnosima. Njih dvoje zajedno vode školu pevanja, što ukazuje na snažnu povezanost i međusobnu podršku unutar porodice Šerifović. Ova podrška je bila od neprocenjivog značaja tokom teških trenutaka kroz koje su prolazili.

Gubitak voljene osobe uvek ostavlja duboke ožiljke, a Marija Šerifović je hrabro podelila svoju bolnu priču, naglašavajući važnost čuvanja uspomena na Dušana i snage koju je pronašla u podršci svoje porodice. Njihova ljubav i zajedništvo ostaju svetla tačka u mračnim trenucima.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>