Ostalo

Sme�no

Djoković započinje odbranu titule na US Openu: Mogući susret sa Sinerom ili Alcarazom u finalu!

Novak Đoković, drugi nosilac ovogodišnjeg US Opena, kreće u odbranu titule protiv kvalifikanta u prvom kolu, dok su mu potencijalni protivnici u finalu Janik Siner ili Carlos Alcaraz. Turnir obećava vrhunska uzbuđenja na terenima u Njujorku od 26. avgusta do 8. septembra.

Djoković započinje odbranu titule na US Openu: Mogući susret sa Sinerom ili Alcarazom u finalu! Foto: Printscreen Youtube/ESPN



Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, saznao je protiv koga će započeti odbranu titule na ovogodišnjem US Openu. Nole, kao drugi nosilac turnira, ulazi u takmičenje dok je prvi nosilac Janik Siner, koji je trenutno pod lupom zbog skandala sa pozitivnim doping testom. U prvom kolu, Đoković će se suočiti sa kvalifikantom, dok ga u drugoj rundi očekuje duel protiv Štrufa ili Đerea.

Ako prođe dalje, potencijalno ga u trećem kolu čeka Popirin, dok bi u četvrtom kolu mogao igrati protiv Šeltona ili Tijafoa. U četvrtfinalu bi mogao naići na Dimitrova ili Rubljova, dok je za polufinale moguć protivnik Aleksander Zverev. U finalu se, prema prognozama, može očekivati susret sa Sinerom ili Alcarazom.

US Open će se održati od 26. avgusta do 8. septembra, pružajući teniskim fanovima širom sveta priliku da prate vrhunska uzbuđenja sa terena u Njujorku. Đoković, koji je već postigao mnoge uspehe u svojoj karijeri, ulazi u turnir sa ciljem da osvoji još jedan trofej i dodatno učvrsti svoj status jednog od najvećih sportista svih vremena. Uz podršku vernih navijača, Nole ima priliku da ispiše još jedno poglavlje u istoriji tenisa. Svi ljubitelji ovog sporta s nestrpljenjem očekuju početak US Opena, spremni da prate svaki poen i svaki trenutak emocije na terenu.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>