Ostalo

Sme�no

Strahinja Jokić, brat košarkaške zvezde Nikole Jokića i ranije bio pod istragom!

Strahinja Jokić, brat jednog od najboljih košarkaša na svetu, Nikole Jokića, našao se u centru pažnje nakon što je video na kojem udara čoveka u lice postao viralan. On je i ranije bio pod istragom zbog sumnje u nasilničko ponašanje prema ženskoj osobi. 

Strahinja Jokić, brat košarkaške zvezde Nikole Jokića i ranije bio pod istragom! Foto: Printscreen Youtube/avala news




Strahinja Jokić, brat jednog od najboljih košarkaša na svetu, Nikole Jokića, našao se u centru pažnje nakon što je video na kojem udara čoveka u lice tokom utakmice protiv Los Anđeles Lejkersa postao viralan. Zbog ovog incidenta, Strahinja je optužen za napad trećeg stepena.


Prema zakonu u Denveru, za napad trećeg stepena predviđene su kazne zatvora i novčana kazna. Ukoliko bude osuđen, Strahinja Jokić bi mogao da provede i do 18 meseci u zatvoru ali i da plati kaznu od 1.000 dolara.


Ovo nije prvi put da Strahinja ima problema sa zakonom. Još 2019. godine, bio je pod istragom zbog sumnje u nasilničko ponašanje prema ženskoj osobi. Ovi incidenti narušavaju ugled porodice Jokić, koja je inače poznata po snažnoj međusobnoj podršci i stabilnim porodičnim vrednostima.

Miško Ražnatović, agent Nikole Jokića, često ističe koliko je porodica Jokić bila važna za Nikolin uspeh. Ražnatović opisuje porodicu Jokić kao tradicionalnu srpsku porodicu koja je uvek bila uz svoju decu, pružajući im stabilnost i podršku. Posebno je naglasio ulogu Strahinje u donošenju ključnih odluka u Nikolinom životu.

„Kada sam prvi put došao u Sombor, upoznao sam porodicu Jokić. Bili su sjajni, veoma stabilni i tradicionalni. Bili su oduševljeni interesovanjem velike agencije za Nikolu, iako nikada nije trenirao sa prvim timom. Strahinja, kao stariji brat, imao je ključnu ulogu u mnogim odlukama i bio je velika podrška Nikoli tokom teških trenutaka,“ rekao je Ražnatović.

Nikola Jokić je u jednom intervjuu rekao da njegov brat Strahinja voli da igra košarku, ali da ne podnosi poraze. „Strahinja igra košarku, nije baš talentovan, ali mrzi da gubi,“ izjavio je MVP.

Pored Strahinje, Nikola ima i drugog starijeg brata, Nemanju Jokića, koji je takođe poznat javnosti. Nemanja je privukao pažnju medija zbog veze sa Afroamerikankom po imenu Šenon, koja nije dugo trajala. Kasnije je viđen u društvu nove partnerke, čiji identitet ostaje nepoznat.

Možda vas interesuje:
Đoković započinje odbranu titule na US Openu: Mogući susret sa Sinerom ili Alcarazom u finalu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>