Region

Svet

Marina Tadić otkazuje nastupe zbog zdravstvenih problema!

Pevačica Marina Tadić suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, zbog čega je morala da otkaže sve zakazane nastupe. Na Instagramu je podelila vest sa fanovima, uz izvinjenje onima koji su planirali da je gledaju uživo.

Marina Tadić otkazuje nastupe zbog zdravstvenih problema! Foto: Printscreen Youtube/Svetski Radio



Marina Tadić, popularna pevačica, bila je prinuđena da privremeno obustavi sve svoje nastupe zbog iznenadnih zdravstvenih problema. Na svom Instagram profilu, Marina je obavestila fanove da će morati da napravi pauzu zbog virusa koji ju je pogodio.

„Nažalost, virus me je oborio i izazvao ozbiljne probleme. Želim da se izvinim svima koji su rezervisali svoje mesto za večeras. Nažalost, moramo odložiti nastup za neki drugi vikend,“ napisala je pevačica u svojoj objavi.

Marina se već ranije suočila sa zdravstvenim izazovima, kada joj je dijagnostikovana endometrioza, zbog koje je morala da se podvrgne ozbiljnoj operaciji i uvede u veštačku menopauzu.

„Nisam sigurna kako sam prošla kroz sve to, a ni kako su to izdržali ljudi oko mene,“ priznala je Marina jednom prilikom. Redovne posete ginekologu nisu je pripremile za ovu dijagnozu, zbog čega je vest o neophodnosti operacije došla kao šok.

„Iako često idem na preglede, ova dijagnoza me je potpuno iznenadila, pogotovo jer mi je doktor odmah rekao da je operacija najbolje rešenje,“ rekla je Marina u emisiji „RTS Ordinacija.“

Suočena sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, Marina Tadić trenutno fokusira svoju energiju na oporavak, uz nadu da će se uskoro vratiti na scenu.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>