Ostalo

Sme�no

Novo čudo u Manastiru Tumane: Ilija Milić svedoči o isceljenju!

Na praznik Svetih Zosima i Jakova, Manastir Tumane postao je svedok još jednog čuda - Ilija Milić iz Beograda svedoči o čudesnom isceljenju koje je doživeo zahvaljujući molitvama i svetom ulju iz ove svete svetinje.

Novo čudo u Manastiru Tumane: Ilija Milić svedoči o isceljenju! Foto: Printscreen Youtube/Tv Hram



Manastir Tumane, poznat po čudotvornim isceljenjima, na praznik Svetih Zosima i Jakova ponovo je potvrdio svoju svetost. Ilija Milić, vernik iz Beograda, podelio je svoje iskustvo potpunog isceljenja koje je doživeo zahvaljujući veri i molitvama u ovoj svetinji.

Ilija, koji je radio kao sezonski radnik u Španiji, suočio se sa bolnim ranama koje su mu otežavale svakodnevni život. Nakon tri nedelje lečenja, činilo se da su rane izlečene, ali ubrzo se pojavilo još četiri identičnih rana. Ilija je izgubio snagu i volju da nastavi s medicinskim tretmanima, ali tada je odlučio da poseti Manastir Tumane.




Foto: Printscreen Youtube/Tv Hram


Došao sam u Manastir Tumane pre dva meseca, gde sam imao čast da pomažem prilikom presvlačenja moštiju Svetog Zosima Čudotvorca. Savetovali su me da koristim sveto ulje na bolnim mestima, što sam i činio svakog jutra i večeri, uz molitvu i veru. Rane su skoro potpuno nestale zahvaljujući Svetom Zosimu i Svetom Jakovu - podelio je Ilija svoje svedočenje.

Ovaj događaj još jednom podseća vernike na neprocenjivu blagodat koju nosi Manastir Tumane. Svetitelji Zosim i Jakov nastavljaju da pružaju pomoć onima koji dolaze sa verom i molitvom, potvrđujući da su duhovna isceljenja moguća za one koji se predaju volji Božijoj. Manastir Tumane ostaje simbol vere i nade, mesto gde se čuda i dalje dešavaju i gde se Bog pokazuje kroz isceljenja vernika.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Realigija

Povezane vesti:


>