Ostalo

Sme�no

Kladionice favorizuju Alcaraza: Novak u senci mladog Španca pred US Open!

Kako se US Open bliži, svi pogledi su usmereni na Novaka Đokovića, ali kladionice iznenađujuće favorizuju Carlosa Alcaraza kao glavnog kandidata za osvajanje titule u Njujorku. Uprkos Đokovićevim dosadašnjim uspehom, mladi Španac je dobio veću podršku za trijumf na poslednjem Grend slemu sezone.

Kladionice favorizuju Alcaraza: Novak u senci mladog Španca pred US Open! Foto: Printscreen Youtube/MarsoniaNews




Sa približavanjem US Opena koji počinje 26. avgusta, pažnja teniskog sveta usmerena je na Novaka Đokovića, aktuelnog šampiona turnira. Iako Đoković dolazi u Njujork sa svežom titulom olimpijskog šampiona, kladionice su iznenađujuće dale prednost Carlosu Alcarazu za osvajanje prestižnog pehara na Flešing Medouzu.



Foto: Printscreen Youtube/Tennis TV


Mladi Španac, koji je ove godine trijumfovao na Roland Garrosu i Wimbledonu, vodi se kao glavni favorit sa kvotom 2.5 za osvajanje svoje druge titule u Njujorku. Alcaraz, koji je pre dve godine postao najmlađi osvajač US Opena i prvi put zasjeo na vrh ATP liste, sada dolazi na turnir kao treći teniser sveta, što mu donosi dodatni pritisak, ali i poverenje bukmejkera.

Novak Đoković, sa kvotom 3.25, i Janik Siner, sa kvotom 3.05, pozicionirani su kao glavni rivali u borbi za titulu. Đokoviću će motiv biti odbrana titule, osvajanje 100. trofeja u karijeri, kao i istorijski 25. Grend slem pehar, čime bi pretekao legendarnu Margaret Kort. Pored njih, Rus Daniil Medvedev je četvrti favorit sa kvotom 7.00, dok su šanse nemačkog tenisera Aleksandra Zvereva kvotirane na 14.00.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>