Elita 7

Parovi

Jelena Marinković ostavlja papire za razvod Ivanu Marinkoviću na Pinku!

Nakon što su emocije prema Urošu Rajačiću pokrenule razvod između Jelene i Ivana Marinkovića, Jelena se odlučila na drastičan potez. Papire za sporazumni razvod ostavila je na portirnici Televizije Pink, gde Ivan sutra gostuje. Uz to, Jelena je javno kritikovala Ivana zbog neprimerenog ponašanja prema detetu, naglašavajući da zaslužuje bolju brigu i pažnju.

Jelena Marinković ostavlja papire za razvod Ivanu Marinkoviću na Pinku! Foto: Printscreen Youtube/Istina o estradi





Drama između Jelene i Ivana Marinkovića ne prestaje, a najnoviji događaji iz rijalitija "Elita" dodatno su zakomplikovali situaciju. Nakon što je Jelena priznala da gaji emocije prema Urošu Rajačiću, iako njihova veza nije ostvarena van rijalitija, razvod između nje i Ivana Marinkovića ipak je neizbežan.

Jelena je nekoliko dana pokušavala da stupi u kontakt s Ivanom kako bi mu predala papire za sporazumni razvod, ali on je, prema njenim tvrdnjama, uporno izbegava. Kako bi rešila situaciju, Jelena je odlučila da ostavi papire na portirnici Televizije Pink, gde Ivan sutra gostuje u emisiji "Narod pita", nadajući se da će ih konačno uzeti i potpisati.

Pored toga, Jelena nije krila nezadovoljstvo zbog pomirenja Ivana s porodicom Kulić, posebno zbog toga što njihovo dete provodi vreme s njima po kafanama. Javnost je oštro kritikovala ovakvo ponašanje, naglašavajući da bi dete trebalo više vremena provoditi u igraonicama i parkićima, a ne po kafanama.

Drago mi je da su se pomirili i prevazišli onako teške uvrede. To je prirodno, dva roditelja treba da se ponašaju primereno jedno prema drugom, ali bih volela da više pažnje posvete tome gde dete provodi vreme - poručila je Jelena, koja je dodala da više nema nikakav kontakt s Ivanom.

Možda vas interesuje:
Toni Bijelić u društvu misteriozne crnke: Da li je pronašao novu ljubav? (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>