Svet

Region

Definitivno kraj: Jennifer Lopez i Ben Affleck se razvode! Pevačica podnela zahtev

Brak Jennifer Lopez i Ben Afflecka, koji je privukao veliku pažnju medija i fanova, sada je stigao do svog konačnog kraja. Pevačica je nedavno odlučila da preduzme korake ka okončanju braka, podnoseći zvanični zahtev za razvod.

Definitivno kraj: Jennifer Lopez i Ben Affleck se razvode! Pevačica podnela zahtev Foto: Instagram printscreen/bennifer



Ovaj razvod dolazi nakon što su se u poslednje vreme pojavili izveštaji o problemima u njihovom odnosu. Jennifer Lopez, koja je poznata po svojoj odlučnosti i snazi, donela je ovu tešku odluku u trenutku kada su se stvari između njih čini se pogoršale. Brak koji je bio u centru pažnje javnosti sada ulazi u svoju završnu fazu, dok su oboje odlučili da krenu različitim putem.

Obožavatelji su pratili svaki korak njihovog odnosa, koji je bio prepun uspona i padova. Iako je u početku izgledalo kao da će njihova ljubav prevazići sve prepreke, očigledno je da su se pojaviile prepreke koje su bile preteške za prevazilaženje.

Jennifer Lopez je sada fokusirana na svoju karijeru i lične projekte, dok Ben Affleck takođe nastavlja sa svojim profesionalnim i privatnim životom.

Kako se razvode, oboje se suočavaju s izazovima koje donosi ovakva odluka, ali su njihovi obožavatelji još uvek u potrazi za detaljima o razvodu i budućim planovima. Ovo je definitivno kraj jedne ere u njihovom životu, a oboje će sada krenuti napred sa novim počecima i mogućnostima.


Foto: Instagram printscreen/jenniferlopez

Podsetimo, Jennifer Lopez i Ben Affleck su se venčali, 16. jula 2022. godine u Las Vegasu, nakon što su otkrili da su zajedno nakon dvadeset godina od prethodne veridbe, 2021. godine.

Iako su verovali da će ovoga puta biti zauvek, pevačica je 20. avgusta, definitivno presekla i podnela papire za razvod i Višem sudu okruga Los Anđelesa navela, da su se razdvojili 26. april 2024.









Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>