Region

Svet

Jana Todorović o gubitku sestrića: Bolno je znati da nisam imala priliku da se oprostim

Pevačica Jana Todorović, pre tri godine je doživela veliku tragediju, kada je iznenada u 33. godini, preminuo njen sestrić.

 Jana Todorović o gubitku sestrića: Bolno je znati da nisam imala priliku da se oprostim Foto: YouTube printscreen/Bez Filtera



Gostujući u  emisiji „Bez Filtera sa Sarom Miom“, Jana je u potresnoj ispovesti opisala najgori i najteži period u svom životu. Ona ističe da uvek pokušava da se izdigne iz teške situacije, i trudi se da uz posao prevaziđe tragediju koja im je obeležila život.

Pevačica se pred kamerala prisetila trenutka, kada je ostala bez sestrića, koji je za nju bio kao sin.

-Sada će dve godine kako je moj sestrić iznenada preminio. Bio je zdrav, prav dečko. Nikada kafu nije pio, ne znam da li je jednom godišnje uzeo pivo da popije, da ne pričam nešto dugo. Nije imao krivičnu prijavu. Mnogo je teško. Mnogo mi je žao što više ne smem da slušam muziku koju sam volela da slušam, tada bih još više pala. Pokušavam sebi da objasnim da su to sudbine i da je to život, dešavaju se takve tragedije i drugim ljudima, ali sam se pitala zašto baš nama to desilo – rekla je Jana i onda otkrila da joj je žao što nije imala priliku da se oprostim sa njim poslednji put.

- Da sam bila tu, sigurno bi otišla ispod nekog prozora, da ga vidim poslednji put i da se oprostimo od njega sestra i ja, to mi je nekako najžalije. To je bilo vreme korone, sve je išlo preko mene. Sve prve informacije koje su trebale da se saznaju, ja sam ih saznala. To je ostavalo traga. Prva saznajem da je on intubiran, da je sve lošije - rekla je Jana i opisala trenutak kada je otišao u bolnicu:

- Uradio je nalaze i rekli su mu da može da ode u bolnicu ili da bude kod kuće. Rekla sam mu da ode do bolnice kako bi mu dali kiseonik da bolje diše. Sam se odvezao do kruga bolnice. Tako da, teško - rekla je Jana u emisiji i dodaje:

- Najteži trenutak u mom životu je bilo saznanje. Sleteli smo iz Fenikksa u Mineapolis, ogroman avion je bio. Sedala sam u repu aviona. Drugarica mi je javila da mi je sestrić umro. Tada se više ničega ne sećam. Dali su mi tabletu za smirenje i onda, dolazi taj organizator i kaže mom suprugu, to je nešto najbolnije što sam čula, nisam htela ni da slušam, kaže da me zamoli, jer su oni ipak prodali karte i da ja otpevam nekoliko pesama. To mi je nešto najgore što sam čula u životu. Da su mi dali ceo svet, nema tih para, nisam znala za sebe - rekla je Jana, a onda opisala susret sa ćerkom nakon tragedije: 

- Ćerka tek kada nas je videla, počela je da plače, bila je sigurno da smo mi tu. Ona je imala ipak samo 15 godina - zaključila je Jana u emsiji. 


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>