Elita 7

Parovi

Marija Kulić otkrila je zašto ne dozvoljava da Željko ide sa ocem u Beograd!

Rijaliti učesnik Ivan Marinković proveo je nekoliko dana u Nišu, kod porodice Kulić, gde je boravio sa sinom Željkom. Marija Kulić otkrila je zašto ne dozvoljava da Željko ide sa ocem u Beograd i kako se trudi da Ivan u njihovoj kući oseća kao kod kuće, sve zbog sreće malog Željka.

Marija Kulić otkrila je zašto ne dozvoljava da Željko ide sa ocem u Beograd! Foto: Printscreen Youtube/Blic




Prema Marijinim rečima, ona ne dozvoljava da mali Željko ide sa Ivanom u Beograd, već joj je lakše da svi budu zajedno u Nišu, pod njenim nadzorom.

Ivan je muškarac i nije navikao na obaveze kao što su kuvanje i briga o detetu. Dete mora biti pod budnim okom, bez telefona. Sigurnije mi je da su ovde, gde mogu sve da ispratim. U stanu u Beogradu bi bili sami, a ovde imaju potrebnu podršku. Trudim se da Ivan oseća kao kod kuće, kao deo našeg domaćinstva, sve zbog Željka. Spremna sam da se prilagodim i uradim sve što je potrebno da bi on bio srećan - iskreno je priznala Marija Kulić.




Foto: Printscreen Youtube/Balkanska veselja


Iako je Ivan uložio napore da postane bolji otac, svakodnevno se čuje sa sinom i trudili su se da izgrade bolji odnos.

Sa Željkom se čujem svaki dan. Trenutno smo u dobrim odnosima i uspeli smo da pronađemo zajednički jezik. Videćemo koliko će to trajati, ali za sada nema razloga da ne funkcioniše. Dolazim u Niš na pet dana da budem sa njim u njihovoj kući. Bolje je da ja dolazim ovde nego da on dolazi kod mene. Željko me prepoznaje, sve je u redu - rekao je Ivan Marinković ranije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>