Region

Svet

Boban Zdravković: Telefon mi se usijao zbog Nikole Jokića!

Boban Zdravković, jedan od naših najpopularnijih pevača, u medijima se retko pojavljuje, ali je sada ponovo došao u centar dešavanja, zbog našeg reprezentativca i najboljeg košarkaša sveta, Nikole Jokića.

Boban Zdravković: Telefon mi se usijao zbog Nikole Jokića! Foto: YouTube printscreen



Pevač je zbog pesme "Prokleta je Amerika", a koja je jedna od omiljenih očigledno Nikole Jokića, ponovo došao u žižu javnosti. Boban kaže da mu se telefon usijao zbog pesme koja je nastala pre 40 godina.

- Zaista od srca čestitam momcima medalju, a kada sam čuo da pevaju pesmu koju sam ja snimio daleke 1983. godine, srce mi je bilo puno. Zvali su me nakon klipa na kome Jokić to peva, iz celog sveta prijatelji i kada sam to video, strašno mi je drago što sam i ja deo te proslave. Pogotovu što takav as kao što je Jokić peva to što sam davno, davno snimio - rekao je Boban Zdravković i dodao:



- Ja sam bio klinac, ali njegova pesma "Giljam dade" je bila popularna i onda je Boža napisao tekst pod naslovom "Dođi iz tuđine". Tako je i snimljena pesma koja je prešla u drugi vek življenja. Šaban Bajramović se svakako složio da bude potpisan kao autor muzike te pesme. Ovih dana mi se usijao telefon. Stvarno, zvali su me i prijatelji i muzičari i strašno mi je milo zbog toga. Ima tu i nešto od nostalgije. Setim se Šabana, mnogo smo se poštovali, mnogo sam ga voleo. On je bio toliko originala, da sam jedva čekao da se družimo, da se nasmejemo, da nešto novo čujem od njega. Nastupali smo i ovde u Nišu zajedno, ali pamtim da smo dugo zajedno pevali na moru u istom lokalu. Lepa su to bila vremena - objašnjava Zdravković, prenosi Kurir. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>