TV Show

Parovi

Tara Simov otkriva: Čula sam se sa bivšim ženama Nenada Aleksića Ša - Psihičko maltretiranje je patologija!

U nedavnom intervjuu , Tara Simov je podelila svoja iskrena mišljenja o složenoj situaciji sa Mionom Jovanović i Nenadom Aleksićem Ša.

Tara Simov otkriva: Čula sam se sa bivšim ženama Nenada Aleksića Ša - Psihičko maltretiranje je patologija! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Njen razgovor otkriva njene stavove o aktuelnim događanjima, kao i njen odnos prema bivšim učesnicima rijalitija Ivan i Vanja.

 Tara je jasno stavila do znanja da Miona očigledno ima određene ciljeve, bilo da su to pesme ili boravak u Beogradu, i uspešno ih ostvaruje. S druge strane, njen stav prema Nenadu je mnogo oštriji. 

"Evidentno je da Miona ima neki interes i cilj, da li su to dve-tri pesme ili mesec-dva u Beogradu, šta god da je, ona to uspešno odrađuje. Što se tiče Nenada, ne znam šta bih mogla da kažem. Ne mogu da kažem da je normalan. Da mi je drago zbog njegove cele životne situacije, nije. Da je sam kriv za sve, jeste. Da bi trebalo da prestane da se eksponira u takvom psihičkom stanju, apsolutno. Da bi trebalo da prestane da psihički maltretira sve devojke koje ima, to takođe. U ovoj situaciji je Miona ta koja to oberučke prihvata. Pojam 'maltretirati' je širok, ali ako neko konstantno priča u tonu u kom ne mora da priča, urliče i dernja se, kao što je on radio, to spada u neku vrstu maltretiranja. Ako druga strana to prihvata onda je to već patologija."

O odnosu sa Ivanom i Vanjom: Tara je takođe podelila detalje o svom odnosu sa Ivanom i Vanjom. Istakla je da se nikada nije čula sa Ivanom, ali je nakon jednog incidenta dobila zahvalnost preko zajedničkog prijatelja, što je opisala kao "skidanje tereta s leđa" i pohvalila je njen dostojanstven stav. U vezi sa Vanjom, Tara je navela:

"Sa Ivanom se nikad nisam čula. Međutim, odmah po izlasku iz te sezone gde se desilo sve to, sam dobila poruku od nje preko zajedničkog prijatelja da mi se zahvaljuje, da sam joj skinula teret sa leđa, da sam ispala gospođetina i da se držim toga. Što se tiče Vanje, u komunikaciji smo. Vanja i ja smo se prvi put čule kad je on ušao u rijaliti. Ona je bila nesnađena povodom te cele situacije. Ne mogu da se setim kako smo tačno došle u dijalog. Čujemo se, ona je jako draga devojka. Žao mi je što joj se izdešavalo sve to što joj se izdešavalo, a pogotovo gubitak bebe. Vanja je jako draga devojka, Ivana je jako draga žena, želim im sve najbolje u životu i što dalje od njega."

Tara je svoje stavove i osećaje iskreno podelila sa javnošću, dajući uvid u složene odnose i emocije koje se odvijaju iza kulisa rijalitija.



 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>