Ostalo

Sme�no

Najbizarniji TikTok trendovi koji su osvojili društvene mreže: Da li biste probali ove izazove? (VIDEO)

Otkrijte najbizarnije viralne trendove sa društvenih mreža u 2024, uključujući "Sleepy Chicken" i "Mleko sa Coca-Colom". Da li biste se usudili da ih probate?

Najbizarniji TikTok trendovi koji su osvojili društvene mreže: Da li biste probali ove izazove? (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/FOX



U eri društvenih mreža, TikTok i Instagram su postali leglo viralnih i bizarnih trendova koje svi žele da isprobaju. Dok su neki od njih zabavni i bezopasni, drugi izazivaju šok i nevericu. U ovom tekstu, istražićemo najbizarnije trendove koji su obeležili 2024. godinu. Da li biste se usudili da ih probate?

1. “Sleepy Chicken” izazov

Jedan od najbizarnijih TikTok trendova ove godine je "Sleepy Chicken". Ovaj izazov podrazumeva kuvanje pileta u sirupu za kašalj, što navodno pomaže kod nesanice. Iako je ovaj trend brzo privukao pažnju, zdravstveni stručnjaci su ga osudili kao izuzetno opasan. Oprez: Ne pokušavajte ovo kod kuće!




2. "Mleko sa Coca-Colom"

Ko bi pomislio da mešanje mleka sa Coca-Colom može postati popularno? Ipak, ovaj neobičan trend privukao je pažnju miliona korisnika na društvenim mrežama. Dok neki tvrde da je kombinacija iznenađujuće ukusna, drugi kažu da bi radije ostali pri tradicionalnim napicima. Da li biste vi probali ovaj bizarni napitak?




3. "Ice Cube Makeup"

Ledene kockice u službi lepote! Ovaj trend nije samo bizaran, već i popularan među ljubiteljima lepote. Trljanje lica kockicama leda navodno pomaže u sužavanju pora, smanjenju otoka i osvežavanju kože. Ovaj jednostavan trik postao je jutarnji ritual mnogih TikTok korisnika.



Dok su neki trendovi zabavni i neškodljivi, drugi mogu biti opasni ili jednostavno bizarni. Ipak, svi oni imaju jedno zajedničko - sposobnost da postanu viralni. Da li biste probali neki od ovih izazova ili biste ih radije preskočili?
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>