Region

Svet

Andreana Čekić šokirala: Otkrila nepoznate detalje iz braka - Ponižavao me pred saradnicima i psihički maltretirao!

Andreana Čekić, pre nekoliko godina se razvela od  Ivana Miladinovića, kolege koji je svirao u njenom bendu. 

Andreana Čekić šokirala: Otkrila nepoznate detalje iz braka - Ponižavao me pred saradnicima i psihički maltretirao! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Iako je bila velika ljubav, brak nije opstao, jer je Ivan počeo da otkriva pravo lice, pa je Andreana jednom prilikom ispričala da je doživljavala psihičko maltretiranje, ali i ponižavanje pred kolegama

- Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao k**** kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulović i bili su zgranuti - pričala je Andreana svojevremno i dodala:

- Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takmičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mesecima posle moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sam mu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Pošto nisam želela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao - rekla je Andreana tada u svojoj ispovesti za "Svet".


Foto: Instagram printscreeen/Andreana Cekic

Iako su se rastali, Andreana je svom bivšem suprugu dozvolila da živi u stanu, zbog čega se gorko pokajala.

- Želela sam ja da budem prva koja će reći da se razvodimo, kako se ne bi spekulisalo u medijima zbog čega smo se rastali. Za sebe mogu da kažem da sam dobar čovek, jer uvek sam gledala da nikoga ne povredim. Jedno što sam posle razvoda pogrešila jeste to što sam nastavila da radim sa njim i što sam ga ostavila da stanuje kod mene dok ne sredi svoj stan, ali toga sam tek sada svesna. Ne mogu njega da krivim, jer svako radi najbolje kako zna - istakla je bila pevačica i dodala:

- Mi smo godinama sarađivali, ali sada prvi put kažem da tu nikada nije bilo neke ljubavi, kasnije smo to tek shvatili. Bukvalno sam se jednog jutra probudila, skuvala nam kafu i započela temu sa njim uz rečenicu: "Srećo moja, daj da priznamo jedno drugom da se ne volimo kao muž i žena" - dodala je tom prilikom Andreana za "Estradanje", prenosi Svet.

- Nikada nisam komentarisla priče da me je varao, ali ja sada mogu tvrdim da jeste. Ženu ne možeš da lažeš, ona to mora da zna, samo bi trebalo da prizna sebi. Ja sam priznala - ispričala je Andreana tada. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>