Region

Svet

Ljiljana Jevremović otkrila: Keba je puka sirotinja, a Olju znam bolje nego iko!

Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, Ljiljana Jevremović, otvoreno je progovorila o njihovoj turbulentnoj prošlosti, otkrivajući detalje o alimentaciji, ljubomori i odnosu sa pevačevom suprugom. Iako ga oštro kritikuje, Ljiljana priznaje da bi bila spremna na pomirenje radi njihove ćerke.

Ljiljana Jevremović otkrila: Keba je puka sirotinja, a Olju znam bolje nego iko! Foto: Printscreen Youtube/Nova S/Nenty News




Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe i majka njegove ćerke, javno je govorila o njihovom odnosu, otkrivajući detalje o alimentaciji koju pevač plaća. Naime, Ljiljana je istakla da Keba već 12 godina plaća alimentaciju od 40.000 dinara, a ranije je iznosila 150 evra, pa 250 evra u dinarskoj protivvrednosti. Kada je njihova ćerka postala punoletna, nije želela da traži povećanje, iako je majka to predlagala.

Ljiljana je u razgovoru za medije oštro kritikovala Kebu i njegovu suprugu Olju, rekavši da je ispod časti da govori o njoj, ali da zna mnogo stvari koje bi im mogle naneti javno poniženje. Ljiljana je takođe otkrila da je nikada nije interesovao Keba zbog novca, naglašavajući da je on u poređenju sa drugim ljudima iz njenog života „puka sirotinja“. Istakla je da je Keba bio ljubomoran tokom njihove veze, a jednom godišnje bi je pozivao na pomirenje, ali nikada nije želeo da ozbiljno razgovara o njihovoj ćerki.



Foto: Printscreen Youtube/Nenty News


Iako je Keba plaćao alimentaciju, Ljiljana je rekla da je on pokušao da prekine plaćanje kada je čuo da njihova ćerka studira psihologiju, iako još nije završila fakultet. Uprkos svemu, Ljiljana je naglasila da bi bila spremna da razgovara s njim ako bi želeo da popravi odnos sa ćerkom, i dodala da mu i dalje pali sveću za zdravlje, jer je on otac njenog deteta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>