Region

Svet

Bebi Dol dva meseca sa sekirom išla po gradu!

Pevačica Bebi Dol izazvala je pažnju javnosti otkrićem da je dva meseca nakon učešća u rijalitiju "Farma" nosila sekiru u torbi dok je šetala po gradu. Ova neobična priča, koju je podelila sa domaćim medijima, osvetlila je još jedan fascinantan detalj iz njenog života, dok je istovremeno otkrila i retke momente iz svog privatnog života.

Bebi Dol dva meseca sa sekirom išla po gradu! Foto: Printscreen Youtube/Bebi Dol



Bebi Dol, poznata pevačica sa brojnim hitovima, ostala je u sećanju javnosti i po svom učešću u rijalitiju "Farma". Nakon tog iskustva, otkrila je zanimljivu priču iz svog života – jednom prilikom je nosila sekiru u torbi. - Dva meseca nakon "Farme" nosila sam sekiru u velikoj tašni. Policajac me je zaustavio kod Skupštine i ljubazno zamolio da je malo bolje sakrijem. Rekao mi je da me razume. Danas su rijalitiji drugačiji - ispričala je Bebi Dol za domaće medije.

Pevačica se poslednjih godina povukla iz javnosti i o njenom privatnom životu se malo zna. Veliku pažnju je privukla 2014. godine kada se udala za Aleksa Todorovića. O svom suprugu je retko govorila, ali je jednom prilikom za medije otkrila nekoliko detalja. - Moj muž, Aleks Todorović, rođen je i odrastao u Los Anđelesu, tačnije u opštini Holivud. Tamo je završio studije i postao profesor književnosti i ruskog jezika. Devedesetih godina je prvi put duže boravio u Beogradu, gde je bio dopisnik za nekoliko novinskih redakcija, uključujući „Dejli telegraf“. U tom periodu je zasnovao brak i dobio dva sina - ispričala je Bebi Dol za Gloriju.



Foto: Printscreen Youtube/Bebi Dol


Otkrila je i kako su se upoznali. - U vreme kada je bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, Aleks je ponovo izveštavao iz Beograda i bio smešten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio razveden. Jedne letnje noći, nakon što sam radila u studiju, svratila sam kod Teodore. Ona nije bila tu, ali sam zatekla Aleksa i njegovog kolegu. Dok je kolega Dejvid bio raspoložen za razgovor, Aleks je tiho sedeo za laptopom i kucao. Zainteresovala su me njegova dugačka prsti koja su delovala kao da ceo život svira Rahmanjinova. Nisam mogla da skinem pogled s njih - prisetila se pevačica.

Kasnije je pustio pesmu "Mustafa", što je za mene bio znak da zna ko sam ja. Narednih nedelju dana ga nisam viđala, sve dok se nismo sreli na rođendanskoj zabavi, gde je između nas odmah zaiskrilo - zaključila je Bebi Dol.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>