Svet

Region

Halle Berry i Mark Wahlberg oduševili Balkance u novom filmu: Holivudske zvezde u omiljenom srpskom automobilu! (VIDEO)

Najgledaniji film na Netflixu tokom proteklog vikenda bio je akcioni krimić „The Union“, u kojem glavne uloge igraju holivudske zvezde Halle Berry i Mark Wahlberg.

Halle Berry i Mark Wahlberg oduševili Balkance u novom filmu: Holivudske zvezde u omiljenom srpskom automobilu! (VIDEO) Foto: X printscreen



Uprkos mešovitim kritikama, ovaj film je privukao veliku pažnju, kako zbog svoje dinamične priče, tako i zbog nekoliko neočekivanih detalja koji su izazvali talas reakcija na društvenim mrežama, posebno među korisnicima sa Balkana.

U jednoj od scena, Halle i Mark slete u Hrvatsku, a vožnja kroz mediteranski pejzaž dobija potpuno novi smisao kada poznati glumac obija legendarni automobil iz bivše Jugoslavije – „stojadin“. Ovaj model Zastave, nekada simbol svakodnevnog života u Jugoslaviji, iznenadio je mnoge gledaoce i izazvao nostalgiju među „jugonostalgičarima.“ 


Scena u kojoj se holivudske zvezde voze ovim kultnim automobilom odmah je postala viralna, a komentari poput „Halle, Srpkinjo!“ i „Samo zbog 'stojadina' ću gledati film“ preplavili su društvene mreže. Iako film nije dobio visoke ocene kritike, ovaj detalj ga je učinio posebno zanimljivim gledaocima s ovih prostora.

„The Union“ nije osvojio srca filmskih kritičara, ali se čini da je pronašao put do specifične publike, koja u ovom filmskom naslovu prepoznaje i deo svoje prošlosti.

Video pogledajte ovde

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>