Svet

Region

Bivša devojka poznatog voditelja doživela ozbiljne povrede tokom leta avionom: Podnela tužbu!

Bivša devojka Ryana Seacresta teško je povređena kada je progutala komadiće plastike koji su se nalazili u napitku koji joj je serviran na letu za Rim.

Bivša devojka poznatog voditelja doživela ozbiljne povrede tokom leta avionom: Podnela tužbu! Foto: YouTube printscreen/JimmyKimmel



Bivša takmičarka šoua "The Amazing Race“ Shana Wall izjavila je da su joj grlo, jednjak, glasne žice i sistem za varenje povređeni 1. maja kada je slučajno progutala slomljenu plastiku tokom leta American Airlines-a sa međunarodnog aerodroma Džon F. Kenedi.

Wall (51) tvrdi da je nakon incidenta bila prikovana za krevet, nije mogla da radi, te da zahteva stalnu medicinsku negu zbog unutrašnjih povreda. Zbog toga je podnela tužbu Vrhovnom sudu Menhetna u ponedeljak.


Foto: Instagram printscreen/shanawall

„American Airlines imao je dužnost da obezbedi piće i hranu koja nije kontaminirana i koja je pogodna za konzumaciju,“ navela je glumica i model u tužbi. Takođe je dodala da je aviokompanija „stvorila opasno, neispravno i nesigurno stanje u avionu.“

Wall sada traži neodređenu odštetu zbog nemara kompanije. Ona i njen advokat nisu odgovorili na upite medija.

American Airlines još uvek nije dao zvaničan komentar na tužbu.


Foto: Instagram printscreen/ryanseacret

Shana Wall, rođena u Kaliforniji, a sada stanovnica Meatpacking District-a, izlazila je sa TV voditeljem i producentom Rajanom Sikrestom od 2003. do 2005. godine. Takođe je imala uloge u serijama „Udata… sa decom“ i „Okruženje,“ navodi IMDb.

Danas je somelijerka i saradnica muškog magazina Best Life.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>