Region

Svet

Verica Rakočević donela odluku! Besmisleno je da trošim novac!

Modna kreatorka Verica Rakočević donela je odluku da više neće organizovati modne revije, jer smatra da je u vremenu punom haosa besmisleno trošiti energiju, novac i strast. Iako se povlači sa modne scene, Verica nastavlja sa radom, ali u tempu koji joj najviše odgovara.

Verica Rakočević donela odluku! Besmisleno je da trošim novac! Foto: Printscreen Youtube/Dok anđeli spavaju




Modna kreatorka Verica Rakočević izjavila je da više neće organizovati modne revije, ali da će nastaviti sa radom u skladu sa sopstvenim tempom, fokusirajući se na posvećenost poslu kada to najviše odgovara njenim standardima.

Kada radim, to činim kako treba, ali se u današnjem vremenu punom haosa ne snalazim najbolje jer ga ne razumem. U takvim okolnostima besmisleno je trošiti energiju, novac i strast koju još uvek imam prema modi. Naravno, nastaviću da radim, ali revija više neće biti. One su ovde samo zabava za one koji nemaju šta da rade – izjavila je Verica.




Foto: Printscreen Youtube/Kurir​


Takođe je osvrnula na ozbiljne promene koje planira:

Nisam feministkinja, ali ne mogu da ne primetim da živimo u društvu gde je žena do bola ponižena, neosnažena i vulgarizovana. Mislim da je granica vezana za godine nigde toliko primitivna kao kod nas. Nemam problem kada me neko nazove babom, jer to i jesam – po godinama i po tome što imam unuke. Velika je stvar doživeti godine u kojima možete biti baba, ali ovde žene nazivaju babama čim pređu četrdesete. Tek tada shvatite koliko je naše društvo primitivno. Da se ne zavaravamo, sedamdeset i šest godina su ozbiljne godine, ali moja velika sreća i prednost je što ne živim u skladu sa njima, niti sam to ikada činila. Potrebno je imati jak karakter, biti samosvestan, zadovoljan svojim životom i ne dozvoliti da ta vrsta primitivizma destruktivno utiče na psihu, ambiciju i stvaralaštvo.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>