Region

Svet

Ed Sheeran zapalio Ušće: Spektakularan početak koncerta uz vatromet i obraćanje na srpskom! (VIDEO)

Ed Sheeran je priredio nezaboravan spektakl na Ušću u Beogradu, počevši svoj koncert uz predivan vatromet i emotivno obraćanje publici na srpskom jeziku: "Dobro veče, Beograde!"

Ed Sheeran zapalio Ušće: Spektakularan početak koncerta uz vatromet i obraćanje na srpskom! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen



Ovaj poseban trenutak odmah je pridobio srca prisutnih, stvarajući savršeni uvod u noć punu hitova i magičnih trenutaka.

"Toliko dugo sam želeo da dođem u Srbiju, i konačno mi se ostvario san, nadam se da ćete uživati". Ovo mi je prvi put da sam u Srbiji i u Beogradu, obećavam vam spektakl" - rekao je pevač, a potom započeo spektakl sa pesmom "Shivers" koja je izazvala opštu pometnju:

Od prvog tona do poslednje note, Sheeran je uspeo da prenese svoju energiju i emociju na hiljade fanova koji su ispunili Ušće.

Izvodeći svoje najpoznatije pesme poput "Shape of You", "Perfect", i "Thinking Out Loud", publika je pevala zajedno sa njim, uživajući u svakoj sekundi spektakla.


Foto: YouTube printscreen

Njegova iskrenost i neposrednost na bini, u kombinaciji sa spektakularnom produkcijom i neverovatnim vizuelnim efektima, doprineli su jedinstvenoj atmosferi koja će se dugo pamtiti.


 Sheeran je još jednom dokazao zašto je jedan od najtraženijih izvođača današnjice, ostavljajući publiku na Ušću oduševljenom i s osmehom na licu.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>