Region

Svet

Jelena Tomašević otkrila ko je zaslužan za njenu lepotu: Pogledajte kako izgleda njena majka! (FOTO)

Jelena Tomašević, jedna od najvoljenijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, često deli trenutke iz svog privatnog života sa fanovima, ali nedavno je iznenadila fanove fotografijom na kojoj pozira sa majkom.

Jelena Tomašević otkrila ko je zaslužan za njenu lepotu: Pogledajte kako izgleda njena majka! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Fotografija, koju je Jelena postavila na Instagram, brzo je privukla pažnju njenih pratilaca, a komplimenti na račun njenog izgleda samo su se nizali.

Mnogima je bilo jasno od koga je Jelena nasledila svoju prirodnu lepotu i šarm, jer njena majka zrači elegancijom i toplinom.


Foto: Instagram printscreen/jelenatomasevic

Fanovi su oduševljeno komentarisali sličnost između majke i ćerke, ističući kako su obe prave dame. Jelena je uz fotografiju napisala emotivnu poruku, izražavajući zahvalnost i ljubav prema svojoj majci, čime je dodatno dirnula srca svojih obožavalaca.

Ova objava samo je još jedan pokazatelj koliko su porodične vrednosti važne Jeleni Tomašević, a fotografija je brzo postala viralna, oduševljavajući sve koji prate njen rad.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>