Region

Svet

Jelena Karleuša premijerno prikazala spot za pesmu BENGA na svoj rođendan (VIDEO)

Jelena Karleuša je na svoj rođendan iznenadila fanove premijernim prikazivanjem spota za pesmu "Benga", sa njenog albuma "Alfa" koji je izašao prošle godine.

Jelena Karleuša premijerno prikazala spot za pesmu BENGA na svoj rođendan (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Jelena Karleuša



Pesma, koja se već izdvojila kao jedan od favorita publike, sada dobija potpuno novu dimenziju kroz spektakularnu ekranizaciju koja potvrđuje Karleušinu posvećenost vrhunskoj produkciji.

Spot za "Bengu" odiše glamuroznim vizuelnim efektima i inovativnim pristupom, postavljajući nove standarde na domaćoj muzičkoj sceni. Snimljen uz svetske standarde, spot impresionira visokom estetikom i tehničkom perfekcijom. Svaka scena je pažljivo osmišljena, a produkcija odiše luksuzom, što je prepoznatljiv pečat Karleušinog rada.

Odluka da premijerno prikaže spot na YouTubeu na svoj rođendan dodatno pokazuje njen prepoznatljiv stil povezivanja sa fanovima.

Time je omogućila svojim obožavaocima širom sveta da uživaju u ovom vizuelnom remek-delu koje je odmah privuklo ogromnu pažnju i postalo viralno. Pesma "Benga" će, uz pomoć ovog impresivnog videa, zasigurno nastaviti da dominira muzičkim listama, dok Karleuša još jednom dokazuje da je neprikosnovena kraljica inovacija u domaćem šou-biznisu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>