Svet

Region

Snežana stiže kao igrani film - objavljen sinhronizovani trejler i prvi poster! (VIDEO)

Prvi Diznijev dugometražni naslov stiže kao igrani film – objavljen sinhronizovani trejler i prvi poster! Film "Snežana" od marta 2025. u svetskim i domaćim bioskopima.

Snežana stiže kao igrani film - objavljen sinhronizovani trejler i prvi poster! (VIDEO) Foto: Promo




Diznijeva legendarna priča, "Snežana" (Snow White), koja je započela kao prvi dugometražni animirani film još 1937. godine, dobija svoju igranu verziju! Premijera filma je zakazana za mart 2025. godine, kada će "Snežana" stići na redovni repertoar domaćih i svetskih bioskopa.



Foto: Promo



Kao uvod u ovaj uzbudljiv projekat, Dizni je objavio prvi sinhronizovani trejler i poster, omogućavajući publici da zaviri u magičan svet nove "Snežane". Ovaj film, pod režijom Marka Veba (Mark Webb), donosi sve omiljene elemente iz originalne priče braće Grim, ali u modernom, igranom ruhu.




Foto: Promo


Radnja prati mladu Snežanu, koju tumači Rejčel Zegler (Rachel Zegler), kako beži od ljubomorne maćehe, zle kraljice, u kolibu gde se krije sa sedam patuljaka. Zla kraljica, koju igra Gal Gadot (Gal Gadot), poznata po ulozi Čudesne žene, pokušava da je uništi otrovnom jabukom, ali samo poljubac prave ljubavi može da je spase.

Ne propustite priliku da od marta 2025. godine pogledate ovu magičnu priču u bioskopima, i uživate u još jednom Diznijevom remek-delu koje će sigurno oduševiti sve generacije.





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>