Region

Svet

Haos na estradi: Era mi nudio apartman za noć, Sandra Afrika me kopira, a Slavica Ćukteraš seda gostima u krilo!

Pevačica Nela Vidaković nedavno je bila gost u popularnoj emisiji 'Showbizz', gde je otvoreno govorila o različitim aspektima svog života i karijere. 

Haos na estradi: Era mi nudio apartman za noć, Sandra Afrika me kopira, a Slavica Ćukteraš seda gostima u krilo! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



U intervjuu je podelila brojne pikantne detalje, otkrivajući nepoznate priče i zanimljive anegdote koje će sigurno zaintrigirati njene obožavaoce.

– Dosta sam ja dugo u muzičkom svetu, kao i moje mnoge kolege koje nisu imale interesovanja za medije. Na primer poznato je da je meni prvi komšija Mikiša, za kojeg ste svi čuli. Sandra Afrika je dolazila na moje nastupe, tada nije još bila pevačica. Ona dođe, ovako sedne i upija. Nešto zapisuje - rekla je Nela i dodala:

– Prekopirala je dosta toga od mene i mog nastupa. Posle je snimila pesmu i sada je zvezda. – rekla je Nela na Hype TV, pa dodala:

– Nemam ja problem sa tim, vrlo sam muzički edukovana i podkovana znanjem, iskustvom, ali odlično sam svesna sebe i znam ko sam i šta sam. – bila je iskrena Nela i otkrila da joj je Era Ojdanić nudio apartman u Crnoj Gori za jednu noć sa njom:

- To je danas moj baš dobar prijatelj, Era Ojdanić. Nudio mi je apartman u  Bečićima, ma meni je Era hit! (smeh) Ja njega mnogo volim i poštujem i stvarno je i taj apartman mnogo lep i ekstra! Pozdrav za njega, on sada ima novu devojku, pa da ne kvarimo - rekla je Nela kroz osmeh, a onda podkačila i Slavicu Ćukteraš, koja je navodno dobila otkaz zbog nje:


Foto: Instagram printscreen/nelavidakovic

– To je istina, ja vidim da njoj nije svejedno ni danas. A prošlo je toliko vremena. – Mikiša me je zvao da radim kod njega. I to za veći novac nego što sam do tada radila i pristala sam. Međutim, naknadno sam saznala da Slavica radi i da bih radila sa njom. Meni to nije odgovaralo i bukvalno sam mu rekla “Ili ona, ili ja. – pričala je Nela u emisiji ShowBliz, pa dodala:

– Ja nisam taj tip. Ja ne mogu da sednem kod gosta u krilo, da se popnem na sto. Nisam ja taj tip. Ne mogu ja to. Ona može. I on je rekao dobro onda ti počinješ ona ispada. – rekla je Nela na televiziji Hype.

Nakon emisije koja je izazvala potpuni haos, Nela se još jednom oglasila na svom Instagram profilu:


Foto: Instagram printscreen/nelavidakovic

- Vidim da je ova emisija izazvala puno reakcija i da je toliko zanimljiva da su video snimci dostigli enormne preglede! Mi smo evocirali neke mladalačke dane, poredili kako je ko nastupao, kako je počinjao, i tako dalje...Nije bila namera nikoga vređati, niti kakvu crnu slavu dobijati. Ne treba meni niti slava niti svađa! Meni je važna pesma i muzika. I niko od nas nije savršen, nisam ni ja, naravno. Idemo dalje. Ljudi... sve je to showbiz, showbiz! Samo opušteno!!! I Slavici i Sandri, Veri i Eri, svim kolegama želim svako dobro! Pozdrav za TV Hype i divne voditeljke!
 - stoji u objavi popularne pevačice. 






 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>