Region

Svet

Rada Manojlović o sukobu sa sestrom bivšeg dečka: Mislima je da sam folk pevaljka sa sela!

Rada Manojlović otvoreno je progovorila o sukobu koji je imala sa sestrom svog bivišeg dečka.

Rada Manojlović o sukobu sa sestrom bivšeg dečka: Mislima je da sam folk pevaljka sa sela! Foto: Instagram printscreen/radamanojlovic



Rada Manojlović otvoreno je progovorila o sukobu sa sestrom svog bivšeg dečka, Momira Gajića. Iako pevačica nije skrivala svoj ljubavni život od javnosti, neke detalje je zadržala za sebe.

Sestra Momira Gajića nikada nije imala simpatije prema Radi i to je jasno pokazivala. Jednom prilikom, kada je videla Radu u društvu novinarske ekipe, njeno nezadovoljstvo je postalo očigledno.

Prema rečima izvora Blica, sestra bivšeg dečka se veoma uzrujala zbog prisustva medija, kritikujući Radu zbog toga što je pozvala novinare da je fotografišu s Momirovom porodicom. Iako je pevačica pokušala da se objasni, sestra bivšeg dečka je ostala nepristojna i odbila da sasluša njene izgovore. Uvrede je upućivala Radi, govoreći joj da ne proganja njenog brata koji je sada oženjen, iako se jasno videlo da su se slučajno sreli.


Foto: Instagram printscreeen/radamanojlovic

Rada je takođe prokomentarisala ovu situaciju: 

- Ni kriva ni dužna sam doživela neprijatnost od Momirove sestre. Vidim da je nisu prošle te dečje bolesti, ali nema veze, to je njena stvar. Ne volim licemerje. Prodavala mi je priču kako ne želi da ona i njena porodica budu predmet žute štampe, a da su zbog mene to postali. Jednom je postavila na svoj Instagram našu sliku sa slave koju su svi portali preneli i onda sam opet ja bila kriva što se pisalo o nama. Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - rekla je svojevremeno Manojlovićeva.

Rada je takođe prokomentarisala ovu situaciju: 

- Ni kriva ni dužna sam doživela neprijatnost od Momirove sestre. Vidim da je nisu prošle te dečje bolesti, ali nema veze, to je njena stvar. Ne volim licemerje. Prodavala mi je priču kako ne želi da ona i njena porodica budu predmet žute štampe, a da su zbog mene to postali. Jednom je postavila na svoj Instagram našu sliku sa slave koju su svi portali preneli i onda sam opet ja bila kriva što se pisalo o nama. Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - kazala je svojevremeno Manojlovićeva.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>