Region

Svet

Toni Bijelić doživeo saobraćajnu nesreću, oglasila se policija: Detalji i posledice!

Bivši suprug Dragane Mirković nedavno je bio u teškoj saobraćajnoj nesreći, ali, na sreću, prošao je bez povreda. Njegov blindirani Rols Rojs pretrpeo je značajnu materijalnu štetu.

Toni Bijelić doživeo saobraćajnu nesreću, oglasila se policija: Detalji i posledice! Foto: Instagram printscreen/draganamirkovic



Prema informacijama koje prenosi Scandal, Toni nije bio sam u automobilu. Policija iz Primorsko-goranske županije izjavila je da je vozač, za kojeg se pretpostavlja da je bio Toni, udario u parkirani automobil, izgubio kontrolu i nastavio da udara u još dva vozila.

Na mestu nesreće policija je zatekla 51-godišnjeg Austrijanca koji je tvrdio da je bio putnik u vozilu, dok je vozač pobegao s mesta incidenta bez ostavljanja kontakt podataka. Sledećeg dana, policiji se obratio 36-godišnji državljanin Srbije, koji je priznao da je upravljao vozilom tokom nesreće.


Foto: Instagram printscreeen/ToniBIjelic

- Zatečeni je izjavio da je bio putnik u navedenom vozilu, a da je vozač napustio mesto događaja bez da je vlasnicima oštećenih vozila ostavio svoje podatke i podatke o vozilu. U saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih osoba. Sledećeg dana u Policijsku upravu Opatija pristupili su 51-godišnji državljanin Austrije i 36-godišnji državljanin Srbije, koji je policiji izjavio da je on upravljao navedenim vozilom i prouzrokovao saobraćajnu nesreću - navodi se u saopštenju. 

Istraživanjem je utvrđeno da je pravi vozač bio 51-godišnjak, koji je bio pod uticajem alkohola i prekršajno sankcionisan. 36-godišnjak je osumnjičen za davanje lažnog iskaza i protiv njega je podneta krivična prijava, dok je bio van Republike Hrvatske tokom nesreće.

- Daljim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj saobraćajne nesreće 51-godišnjak, te da je on upravljao vozilom pod uticajem alkohola od 1,66 g/kg te je prekršajno sankcionisan temeljem odredbi Zakona o sigurnosti saobraćaja na putevima, dok je 36-godišnjak u vreme kad se saobraćajna nesreća dogodila bio izvan Republike Hrvatske. Osumnjičeni 36-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela davanja lažnog iskaza kazneno je prijavljen merodavnom državnom tužilaštvu - stoji u nastavku saopštenja, kako prenosi "Telegraf".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>