Region

Svet

Preminuo Bojan Dedić, bivši suprug glumice Anite Mančić!

Bojan Dedić, bivši suprug glumice Anite Mančić, preminuo je, ostavljajući iza sebe priču o dugogodišnjoj borbi za potomstvo i podršci koju je pružao tokom njihovog zajedničkog života.

Preminuo Bojan Dedić, bivši suprug glumice Anite Mančić! Foto: Printscreen Youtube/Nova S





Nakon što su proveli 22 godine zajedno, par je pre nekoliko godina odlučio da okonča brak. Iako su vešto sakrili raskid, Bojan je brzo krenuo dalje, što se moglo primetiti kroz njegove objave na Fejsbuku. Od marta 2022. godine, Bojan je javno pokazivao da je u vezi s drugom ženom.

Anita i Bojan su dugo pokušavali da dobiju potomstvo, a glumica je uvek isticala koliko joj je bivši suprug bio podrška u toj borbi.

Deset godina sam vodila tešku bitku da postanem majka, ali nažalost bez uspeha. Vantelesna oplodnja je veliki napor za organizam, i kada je moje telo počelo da se buni, odlučila sam da odustanem. Osetila sam potrebu da podelim ovo iskustvo sa ženama koje prolaze kroz istu situaciju, a nemaju dovoljno informacija. Otvoreno sam govorila o tome da je normalno da par ne može imati decu i da je važno raditi na tome. Medicina je napredovala i postoje rešenja. Čak sam otvorila "e-mail" adresu gde su mi žene mogle postavljati pitanja. Kada su počela da pristižu pisma, shvatila sam koliko je važno što sam javno govorila o ovoj temi - ispričala je Anita Mančić.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>