Svet

Region

Skandal u Fast and Furious 11: Tyrese Gibson još uvek bez scenarija!

Snimanje filma „Fast and Furious 11” trebalo bi da počne za nekoliko meseci, ali jedan od glavnih glumaca još uvek nije dobio scenarijo. Da li bi obožavaoci trebali da budu zabrinuti za njegovu ulogu?

Skandal u Fast and Furious 11: Tyrese Gibson još uvek bez scenarija! Foto: YouTube printscreen



Sa „Fast and urious 11”, popularna akciona saga se bliži svom velikom finalu, a pripreme su u punom jeku. Fanovi su uzbuđeni da vide šta će se dalje dešavati nakon ogromnog cliffhangera „Fast X”.


Međutim, trenutno postoji zabrinutost jer Tajris Gibson u nedavnom podcastu „Happy, Sad, Confused” nije imao scenarijo u rukama, što brine neke obožavaoce.

 Ipak, ovo verovatno nije razlog za veliku zabrinutost. S obzirom na popularnost  Roman Pierce, bilo bi veliko iznenađenje da se njegov lik ne pojavi ili bude manje prisutan u finalu.

Odgovorni za film su već najavili da će svaki važan lik u seriji dobiti odgovarajući zaključak. Konačan scenarijo verovatno još uvek nije završen, a ostalo je nekoliko meseci do početka snimanja. Očekuje se da će prvi kadar biti pušten početkom 2025. godine.

Iako ništa još nije sigurno u vezi sa sadržajem, barem je izvesno da će finale biti više fokusirano na automobilskim trkama, a manje na akciji međunarodnih agenata. Vin Disel je film opisao kao američko putovanje, što sugeriše da će se radnja odvijati u SAD. 

Ko ili šta će nas na kraju dočekati u „Fast and urious 11” biće poznato u leto 2026. kada film stigne u bioskope. Konkretni datum izlaska još uvek nije poznat, ali će verovatno biti objavljen u narednih nekoliko meseci.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>