Region

Svet

Djani uzvratio Jeleni Karleuši: Četiri slova koja sve govore! (FOTO)

Nakon skandala koji je obeležio proslavu osvajanja medalja naših sportista na Olimpijskim igrama, Radiša Trajković Đani, osetio se poniženo zbog neplaniranog događaja koji je nastao.

Djani uzvratio Jeleni Karleuši: Četiri slova koja sve govore! (FOTO) Foto: YouTube printscreen



Naime, tokom događaja, Đani nije uspeo da otpeva nijednu pesmu, što ga je veoma povredilo i osetio se poniženo, jer njegove kolege, koje su takođe nastupale to veče, nisu se udostojile da ga puste da otpeva jednu pesmu.

Ovaj događaj je izazvao buru reakcija, ali jedna podrška je bila posebno važna – Jelena Karleuša, poznata po svojoj iskrenosti i direktnosti, stala je u Đanijevu odbranu. Ona je javno osudila ponašanje onih koji su prekršili dogovor i opisala situaciju kao sramotnu, pružajući Đaniju podršku u teškom trenutku.


Foto: Instagram printscreen/djanimusic

Đani nije ostao dužan, i svoju zahvalnost iskazao je na način koji je mnoge dirnuo. Na društvenim mrežama, Đani je objavio jednostavnu, ali snažnu poruku – uz emotikone srca, napisao je samo jedno: "MAMA". 

Ovim jednostavnim izrazom, Đani je pokazao koliko mu je značila Jelenina podrška, a njegova poruka ubrzo je postala viralna, izazivajući brojne reakcije među fanovima.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>