Ostalo

Sme�no

Jokić pao u sevdah uz Prokleta je Amerika i napravio šou na svadbi: Raskopčana košulja, peo se na stolice, snimak obišao svet! (VIDEO)

Na svadbi sportskog para godine – košarkaša Nemanje Dangubića i odbojkašice Katarine Lazović – dogodio se trenutak o kojem bruji ceo svet! 

Jokić pao u sevdah uz Prokleta je Amerika i napravio šou na svadbi: Raskopčana košulja, peo se na stolice, snimak obišao svet! (VIDEO) Foto: X printscreen



Naime, naš najbolji košarkaš, Nikola Jokić, nije mogao da odoli dobrom provodu, pa je u svom prepoznatljivom stilu uzeo stvari u svoje ruke.

Video snimak Jokića, raskopčane košulje, dok igra na stolici uz pesmu "Prokleta je Amerika", postao je viralan,  šireći se munjevitom brzinom po društvenim mrežama.


X printscreen

Jokić, poznat po tome da uživa u jednostavnim radostima života, ponovo je pokazao da, iako osvaja NBA parkete, najbolje igra kad se zabavlja među prijateljima.

Ovaj spontan, ali nadasve šarmantan trenutak, podsetio nas je zašto ga toliko volimo – autentičnost i skromnost u svemu što radi.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>