Region

Svet

Voja Brajović: Borba sa tumorom na mozgu - Sve je počelo sa trnjenjem ruke, a onda su krenuli bolovi!

Voja Brajović, pobedio je tumor na mozgu i nastavio da se bavi poslom koji najviše voli. 

Voja Brajović: Borba sa tumorom na mozgu - Sve je počelo sa trnjenjem ruke, a onda su krenuli bolovi! Foto: YouTube printscreen



Pre dve decenije godina, Voja Brajović, jedan od najcenjenijih glumaca našeg podneblja, suočio se s najvećim izazovom u životu – dijagnostikovan mu je tumor na mozgu. Sve je počelo s naizgled bezazlenim simptomima, poput trnjenja ruke, koje je u početku ignorisao.

Međutim, kada su se simptomi intenzivirali, odlučio je da potraži medicinsku pomoć. Ono što je usledilo bila je teška vest koja je promenila tok njegovog života.

Iako je dijagnoza bila šokantna, Voja nije dozvolio da ga preplavi strah. Bolest je otkrivena u ranoj fazi, što mu je pružilo šansu da se bori. Nakon detaljnih pregleda, odlučeno je da operacija bude sledeći korak.


Foto: YouTube printscreen

Srećom, tumor nije bio progresivan, pa je jedna operacija bila dovoljna da se ukloni. U tom trenutku, iako se borio s neizvesnošću, Voja je ostao fokusiran i odlučan da nastavi sa svojim životom, posebno sa svojom karijerom.

Brajović je poznat po svojoj neverovatnoj posvećenosti glumi, a ta ljubav prema umetnosti ga je, kako sam kaže, održala i u najtežim trenucima. Uprkos zdravstvenim problemima, nije odustajao od scene.

Odmah nakon operacije, polako se vraćao poslu, nastavljajući da inspiriše publiku svojim nezaboravnim ulogama. Njegova hrabrost i snaga pokazali su da, čak i u najizazovnijim trenucima, strast prema umetnosti može biti najjači pokretač, prenosi Hello. 

Voja Brajović je pravi primer kako se, uprkos životnim iskušenjima, može nastaviti borba i ostati dosledan svojim vrednostima i strastima.

Danas, nastavlja da briljira na sceni, pokazujući da snaga volje i ljubav prema glumi mogu nadvladati i najteže prepreke

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>