Svet

Region

Uhapšena osoba zbog povezanosti sa smrću Matthewa Perryja!

Jedna osoba je uhapšena zbog sumnje na povezanost sa smrću Matthewa Perryja, koji je prošle godine preminuo od slučajnog predoziranja ketaminom. Zvaničnici najavljuju konferenciju za novinare u Los Anđelesu kako bi predstavili nove informacije o ovom slučaju.

Uhapšena osoba zbog povezanosti sa smrću Matthewa Perryja! Foto: Printscreen Youtube/Today




Jedna osoba je uhapšena zbog sumnje na povezanost sa smrću Matthewa Perryja, koji je prošle godine preminuo od slučajnog predoziranja ketaminom, saopštio je zvaničnik zadužen za sprovođenje zakona.

Identitet uhapšene osobe još nije objavljen, jer zvaničnik nije imao ovlašćenje da otkriva detalje istrage koja je u toku. Vlasti su najavile konferenciju za novinare u Los Anđelesu, gde će kasnije ovog četvrtka predstaviti nove informacije o slučaju. Policija Los Anđelesa je u maju izjavila da blisko sarađuje sa američkom Upravom za borbu protiv droge i američkom poštanskom inspekcijom u istrazi koja treba da utvrdi zašto je 54-godišnji Perry imao toliko hirurškog anestetika u svom organizmu.

Podsećamo, Perry je pronađen mrtav, licem nadole u svojoj kadi, 28. oktobra prošle godine, a bolničari su odmah po dolasku na lice mesta konstatovali smrt.

Obdukcija koja je obavljena u decembru otkrila je da je nivo ketamina u njegovoj krvi bio u opsegu koji se koristi za opštu anesteziju tokom operacija.

Istraga se vodi već mesecima, tokom kojih su ispitivane mnoge osobe iz Holivuda. Iako imena još nisu javno objavljena, poznato je da su saslušani pojedinci sa istorijom korišćenja ili zloupotrebe zabranjenih supstanci. Do sada, niko drugi nije bio uhapšen.


Možda vas interesuje:
Samir Ramović ostao je bez oba bubrega! Darko Tanasijević apeluje na sve da pomognu!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>