Elita 7

Parovi

Samir Ramović ostao je bez oba bubrega! Darko Tanasijević apeluje na sve da pomognu!

Samir Ramović, bivši učesnik rijalitija "Elita 7" ostao je bez oba bubrega, a njegova emotivna priča dirnula je čitav region. Voditelj Darko Tanasijević apeluje na sve da pomognu!

Samir Ramović ostao je bez oba bubrega! Darko Tanasijević apeluje na sve da pomognu! Foto: Printscreen Youtube/Elita Insider





Ovim povodom, Darko Tanasijević se oglasio, izražavajući svoju podršku i pozivajući ljude da pomognu. - Samir je sjajan mladić, talentovani umetnik i otac dvoje dece, kojeg sam upoznao tokom njegovog učešća u Eliti. Vest o njegovom narušenom zdravstvenom stanju duboko me je rastužila i zabrinula. Njegovi bubrezi, prema rečima lekara, funkcionišu sa svega 10 odsto kapaciteta - izjavio je Tanasijević, dodajući: - Potreban mu je donor i hitna transplantacija bubrega. Donori sa B ili 0 krvnom grupom su ključni.

 

"Mora ozdraviti zbog svoje dece koja imaju autizam"


Njegova smirenost, staloženost i optimizam u ovim teškim trenucima su izuzetni i podstiču na razmišljanje. Iskreno bih voleo da moji pratioci podele njegovu priču, kako bi apel stigao do potencijalnih donora. Samir mora ozdraviti, zbog sebe i svoje dvoje dece koja imaju autizam - zaključio je Darko.







Možda vas interesuje:
Kako izgleda čovek kome je narušen imunitet?

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>