Region

Svet

Vaterpolista Nemanja Vico danas je uplovio u bračne vode!

Nemanja Vico danas je uplovio u bračne vode, čineći ovu godinu zaista posebnom za njega i njegovu suprugu Jelenu. Par je na društvenim mrežama podelio prve fotografije sa venčanja, zračeći srećom i ljubavlju.

Vaterpolista Nemanja Vico danas je uplovio u bračne vode! Foto: Printscreen Instagram/cobeliks




Nemanja Vico, poznati srpski vaterpolista koji je nedavno osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, danas je izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Jeleni. Na društvenim mrežama, par je podelio prve fotografije sa venčanja, gde su Nemanja i Jelena pozirali u belom, osmehujući se od uha do uha.

Jelena, koja je u poodmakloj trudnoći, blistala je u jednostavnoj beloj haljini sa minimalno šminke, dok je mladoženja nosio belu košulju. Uz fotografiju torbice i bidermajera, Jelena je sa ponosom napisala "Vico", otkrivajući da je promenila prezime. Čestitke su pristizale sa svih strana, a par je delio radost kroz Instagram storije.





Nemanja se pre samo nekoliko dana vratio iz Pariza, gde je sa reprezentacijom Srbije osvojio zlato. Jelena je, zbog trudnoće, pratila i navijala iz kuće, ponosna na njegov uspeh.

Pre braka sa Nemanjem, Jelena je bila poznata po svojoj dugoj vezi sa reperom Slobodanom Veljkovićem Cobijem, u čijim pesmama je njen glas često bio prisutan. O raskidu sa Cobijem nikada nije govorila za medije.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>