Region

Svet

Aleksandre Prijović prekinula koncert u Vrnjačkoj Banji da bi spasila osobu iz publike: Ja ću da siđem!

Pevačica Aleksandra Prijović pokazala je veliku humanost tokom svog nastupa u Vrnjačkoj Banji kada je prekinula koncert kako bi pomogla osobi iz publike kojoj je pozlilo. 

Aleksandre Prijović prekinula koncert  u Vrnjačkoj Banji da bi spasila osobu iz publike: Ja ću da siđem! Foto: TikTok printscreen



Tokom izvođenja svojih hitova, Prijović je primetila da je jednoj devojci iz publike pozlilo i odmah je obustavila nastup kako bi omogućila dolazak hitne pomoći.

- Je l' postoji ovde neko ko može da pomogne? Ja ću da siđem. Ugasite svetla na bini, ne vidim ništa - rekla je Aleksandra preko mikrofona, a obezbeđenje je odmah odreagovalo i devojci je pružena adekvatna pomoć. 


Foto: Instagram printscreen

Njeno brzo delovanje i briga za zdravlje prisutnih pohvaljeni su od strane publike i medija. Pozitivni komentari o njenom postupku brzo su preplavili društvene mreže, gde su fanovi isticali njenu profesionalnost i saosećanje.

Aleksandra Prijović nije samo poznata po svojoj muzici, već i po svojoj spremnosti da stane uz svoje obožavatelje u teškim trenucima, što je još jednom dokazala svojim nesebičnim postupkom u Vrnjačkoj Banji.


Foto: Instagram printscreen

Takođe, pošto je njen koncert kasnio, imala je potrebu da se obrati prisutnoj publici.

- Izvinite što kasnimo, nije do nas, napravila se velika guzva ispred. Jako mi je što ste stajali po ovoj vrućini - rekla je pevačica, koja je uprkos svim nepredvidim situacijama održala spektakularan koncert koji će se dugo pamtiti. 

Video ove neprijatne situacije možete pogledati ovde.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>